DeXandra Perfume Tahan Lama Dan Murah

DeXandra Perfume Tahan Lama Dan Murah Cakap pasal perfume ni, setiap orang ada jenama dan bau kesukaan masing - masing. Kalau macam aku tak kisah jenama, as long bau dia kena dengan citarasa memang akan terus setia dengan jenama tu. 


Baru - baru ini aku ada dapat sekali lagi review untuk DeXandra, sebuah jenama minyak wangi atau perfume yang berinspirasikan wangian antarabangsa. Memang aku terus say Yes sebabnya sebelum ni aku pernah review perfume ni dan terus kekal menggunakannya 




Sebab apa aku kekal menggunakan DeXandra ? Sebabnya perfume ni kekal lama. Spray sikit je bau dia cukup kekal lama. Tambah pulak, DeXandra ni berinspirasikan wangian antarabangsa jadi perfume favourite aku seperti Calvin Klein, Armani Code boleh didapati dalam harga giler murah hahaha



For Him 



Bayangkan perfume yang baunya sama seperti perfume antarabangsa tapi korang boleh dapatkan dalam harga semurah RM60 . jimat kan?  Ramai yang sukakannya dan korang boleh baca review dan komen dorang kat SINI 






For Her 

Lagi satu sebab aku suka gunakan DeXandra ni sebab saiznya yang mesra pengguna. Jadi kaki travel macam aku ni senang bawa perfume ini kemana sahaja dan airport pun lepas ye . Dont worry! 


Kalau korang berminat untuk dapatkan perfume DeXandra ataupun berminat menjadi agent dropship bolehlah hubungi 


Phone No: 0132644310 (LIA)

1 comment: