Senangnya Design Baju Dekat SoBi !

Pernah tak korang terfikir nak buat design t-shirt sendiri ? Mesti ada kan? Tapi niat korang terbantut sebab kedai hanya amik minimum order dalam berpuluh - puluh kuantiti.




Haa sekarang korang boleh je buat t-shirt sendiri dengan design dan tempah di Studio of Bright ideas (SoBi) yang merupakan 1st online t-shirt design website .


Kalau tak percaya, korang tengok T-Shirt yang aku pakai tu. Mohon jangan kutuk okay? Memandangkan takde idea, aku design yang simple dan mudah dibuat je. Yang bestnya bila korang buat di SoBi, tidak ada minimum order dikenakan, jadi kalau korang nak buat sehelai dan limited edition gitu pun boleh sangat





Sempena promosi bulan ini, setiap order korang pada bulan ini tidak akan dikenakan caj penghantaran, bermakna ianya adalah PERCUMA ! Dan baju korang ini akan dihantar betul - betul di rumah korang, kalau korang takde dekat rumah tu nasiblah kehkehkeh



Dalam website dorang, korang boleh je lukis sendiri, atau kalau dah ada design, upload je. Mudah dan cepat! Untuk tempahan dan maklumat lanjut, layari www.lightbulbapparel.com/sobi


1 comment:

Pojiegraphy Journal said...

This is really helpful. Lepas ni senang la nak design baju sendiri, without having myself to experience the complicated processes bila guna Photoshop or Illustrator sebab tak reti nak buat grafik sangat. LOL