Senarai Lokasi Buffet Ramadan Murah Di Shah Alam

Senarai Lokasi Buffet Ramadan Murah Di Shah Alam Pertama Ceritanya yang boleh jadi entry ini sebab aku tersembang dengan cikgu di tempat kerja aku ni mengenai buffet murah di Shah Alam. Yer la selalu aku review makanan harga mostly dalam RM40 ke atas dan bagi sesetengah orang tu dah mahal 

Bila dia cakap harga buffet disini RM20 sahaja seorang dewasa, terus aku cari lagi beberapa tempat lokasi buffet Ramadan Murah di Shah Alam seperti berikut : 


Cafe Cerita Kambing, Anggerik Mall

Bistro Qaseh Seksyen 13 Shah Alam 

Ayu & Syara Restoran Ken Rimba Shah Alam 

De Palma Shah Alam 

Warong D'Makan Seksyen U12

Kampong Sungei Steamboat Seksyen 26 

Burger Bakar Abang Burn Seksyen 7 

Kafe & Katering Nur Ikhwan Seksyen 13 

The Garlic Seksyen U10 Shah Alam 

Memang boleh aku katakan antara buffet ramadan termurah pernah aku jumpa. Tambah - tambah lagi di Shah Alam. Make sure sebelum datang kesini, buat research sikit dan yang paling penting buat tempahan. Nanti tak pasal berbuka dalam kereta je nanti! Kalau nak tengok lagi banyak pilihan berbuka puasa boleh ke social media aku okay? Selamat berpuasa ! 

IG : @khaiartzfar
#25PilihanRamadanPT
#JomBerbukaBBP 

P/S : Blog aku tercalon dalam senarai top 10  Food Blogger award ! Nanti aku share mengenai award apa, anyway thank you korang for your support! 

1 comment:

Raf Lurv said...

Hi admin, ada tak buffer remdan lain yg luar Shah Alam? :p