July 26, 2016

Minyak Herba Asma Mujarab Penawar Semput Dan Lelah




Tertarik untuk aku review satu produk iaitu ubat semput dan lelah. Bukan itu sahaja ubat ini juga bertindak sebagai Penawar Asma








Alhamdulillah, aku sebenarnya tak ada pun penyakit ini. Tapi bila tahu khasiat Minyak Herba Asma Mujarab ini terus aku dapatkan satu. Selain asma dan semput, Minyak Herba Asma Mujarab ini juga berfungsi sebagai ubat batuk dan lelah yang bagus. Produk traditional ini banyak khasiatnya. Aku pun terkejut juga sebab bila buat research pasal Minyak Herba Asma Mujarab ( yer la kena la tahu kalau tak jadi apa - apa aku yang kena) ni memang banyak review yang mencecah ribuan komen mengenai khasiat Minyak Herba Asma Mujarab




Baik dari umur bayi hinggalah ke dewasa, minyak ni sesuai digunakan untuk semua lapisan umur. Minyak ini diproses oleh seorang pakcik di kampung yang sentiasa mengamalkan petua dan perubatan traditional asli 







Baru - baru ini aku ke Kepulauan Mersing, sempatlah juga bawa Minyak Herba Asma Mujarab ni. Takut jugak kalau pening atau ada apa- apa yang terjadi. Nak dijadikan cerita, memang ada pun. Bahu aku ni punyalah sakit sebab duduk lama sangat dalam kereta, so letak minyak ni Alhamdulillah beransur pulih. Kawan aku yang kaki dia luka terkena terumbu karang letak minyak ni pun beransur pulih. 




Macam yang aku cakap tadi, minyak ni banyak khasiatnya dan ramuannya adalah Herba asli daripada ramuan rahsia turun temurun . Kalau korang nak beli minyak ni, jangan risau ianya 


  • Bukan diproses daripada Kilang
  • Minyak Herba Asma Mujarab Asli 100% (YANG ASAL)
  • Bukan diproses di bawah Syarikat SDN. BHD.
  • Ianya selamat dari awal pengeluaran hingga sekarang






Dan kalau nak beli, pastikan ianya adalah asli dan bukannya tiruan. Macam mana nak tahu ianya asli? 




1- Pembalut Tudungnya Sentiasa Seal Hijau Dari awal keluarnya produk ini, TIDAK SEKALI- KALI bertukar seal berwarna jernih atau merah dengan alasan Seal Hijau kehabisan Stok




2- Akan ada huruf S yang berputar di bawah pencahayaan. Tengok video DISINI 




3- Produk tiruan berbau seperti asap rokok dan tidak berangin 






Cara Penggunaan Minyak Herba Asma Mujarab


Cara penggunaan Minyak Herba Asma Mujarab adalah seperti berikut :


- Batuk dan lelah 
: Sapu di tapak kaki,labu,betis,bawah pelipat,dada depan belakang menyeluruh,leher dan tengkuk serta bawah dagu.

- Selsema
: Sapu sedikit di dalam hidung,atas hidung hingga ke ubun ubun


- Demam
: Sapu seperti batuk tetapi turut sapu di dahi


- Sakit gigi
: Sapu pada gigi yang sakit dan juga pipi


- Kembung perut dan sembelit 
: Sapu di perut,pinggang serta tapak kaki dan labu betis


- Luka pembedahan
: Lap.kering bahagian luka dan sapu minyak di atasnya.


- Sengatan berbisa,benjol,lebam dan sakit urat 
: Sapu di tempat sepatutnya...


- Migrain:
: Sapu keliling dahi, tengkuk dan leher. 


- Bisul
: Sapu pada tempat bisul


- Sakit pinggang dan lenguh lenguh 
: Sapu ditempat yang lenguh dan sakit..


- Cirit birit
: Sapu di bahagian bawah perut.


- Senggugut
: Sapu ketika datang haid dan ketika sakit di bahagian bawah perut.


Nak dapatkan produk Minyak Herba Asma yang asli boleh dapatkan di 


Harga :-
Minyak Herba Asma Mujarab (30 ml)
RM39.00 + Postage RM10.00


Puan Nurul (Owner MHAM) : 017-623 9935
Encik Hafis (Bahagian Pemasaran) : 013-480 6787

Aku dah cuba dan berpuas hati :) 

3 Budak Rambut Pacak Komen:

Jueliza Jamani said...

sangat berguna minyak ni.. memang kena ada 1 minyak setiap 1 rumah..

Nadia Johari said...

bagus minyak ni

Hasrul Hassan said...

Saya sedang guna minyak herba ni dengan bedak Asma' .... bedak tu saya suka sbb nampak berkesan pada parut demam campak saya skrang.