July 13, 2016

Mudahnya Shopping Barang Office Di Atoz !



Sejak bergelar cikgu ni, aku bab nak sediakan material ni memang susah sangat. Kadang bukan apa, sebabnya tak cukup kelengkapan. Printer ink habis la, susah nak dapat la.. kalau shopping kelengkapan sekolah ni bukan semua tempat ada benda yang kita nak 



Nak dijadikan cerita, sampailah aku nampak page Atoz dekat Facebook . Apa Atoz ni? Kalau korang nak tahu, Atoz ni sebenarnya merupakan pembekal printer no 1 di Malaysia dimana dorang ni terkenal dengan servis yang sangat pantas dan efficient 




Yang lagi best sebab korang cuma order online, dan dorang akan hantar terus ke depan pintu rumah korang pada hari yang sama. Tak perlu risau rosak ke apa, sebab barang depan mata kan? So boleh check terus. Tapi make sure korang buat order sebelum 11.00 pagi hari tersebut ya. Kalau 11.01 pagi order korang akan dihantar keesokan harinya 






Aku suka shopping dekat Atoz ni sebab hampir semua yang berkaitan printer ada dekat sini. Atoz ni bukan setakat menjual barangan printer, tapi ada lebih dari 7000 barangan yang pelbagai jenis turut dijual 


Tambah pulak dorang buat servis online, memang lagi ghairah la main order je. Sekarang semuanya online dan untuk pengetahuan korang, Atoz Computer Media Sdn Bhd ni terdiri dari management team yang sudah bekerja dalam bidang ni lebih dari 25 tahun 


Kedai printer murah? jangan risaulah kalau ink printer korang habis atau susah dapat ke apa, order je dekat Atoz dan dorang akan hantar dekat korang. Yang pasti Money Back guaranteed kalau ada benda yang korang tak puas hati dan of course la original guaranteed. 


Lepas ni kalau nak beli printer murah, jangan lupa beli dekat Atoz. Ingat Printer, Ingat Atoz! 



Atoz Computer Media Sdn Bhd (761967-H)

GST: 001472077824
2, Jalan BS 9/10
43300 Seri Kembangan
Selangor Darul Ehsan, Malaysia

Telephone: 1-800-88-0007
Email: query@atoz2u.com
Facebook : https://www.facebook.com/atoz2u/



Waktu Operasi :

8:30am to 6pm Weekdays




2 Budak Rambut Pacak Komen:

SAYUTIE said...

Hai bang khai. Saya nak tanya. Dulu, Abg habiskan degree dulu ka sblm masuk akademi air asia? Sekadar ingin tahu.

Cumilebay MazToro said...

Jadi order nya mesti sebelum pukul 11.00 yaaa biar langsung di hantar