Dengan Rawatan Dr Ko Masalah Dengkur Dan Penuaan Kulit Dapat Diatasi

Baca tajuk pun korang mesti nak tau kan betul ke Dengan Rawatan Dr Ko Masalah Dengkur Dan Penuaan Kulit Dapat Diatasi


Jawapannya mestilah! Baru - baru ini aku berkesempatan ke Klinik Dr Ko yang terletak di Klang untuk melihat sendiri rawatan tegangkan kulit dan mengurangkan dengkuran tidur tanpa menggunakan rawatan surgery pertama di Malaysia 





Salamiah Hassan pun gunakan rawatan Dr Ko untuk sekian lamanya 


Bercakap pasal Dr Ko, memang ramai yang tahu mengenai kelebihannya. Malah aku pernah teman member aku buat rawatan muka dekat sini, Hasilnya memang nampak weh!

inilah Dato Dr Ko Chung Beng, individu disebalik Ko Skin Specialist 



Kalau korang nak tau,Dr Ko Skin Specialist adalah  1st in Malaysia yang  offer non-surgical cosmetic treatments yang menggunakan intraoral 4D laser dari Fotona. Kepada akak atau abang yang ada masalah penuaan kulit, dan nak tegangkan kulit aku highly recommend untuk menggunakan rawatan Fotona 4D Facelift Laser




So kalau tak ada surgery, macam mana Fotona 4D Facelift Laser ni berfungsi






Rawatan ini menggunakan laser sepenuhnya dimana dua jenis laser, ND Yag dan Erbium Yag,telah digunakan. Dengan gabungan rawatan eksklusif Fotona ini, ianya akan mengaktifkan proses collagen yang terbaru untuk tegangkan kembali kulit muka kita. Menariknya lagi, dia akan aktifkan collagen baru ini di dalam mulut dan di kulit muka kita untuk dapatkan result yang maksimum!



Hasil rawatan dan kajian di sini yang  melibatkan 80 orang pesakit, resultnya kekal selama 1 tahun selepas 3 kali membuat rawatan di sini 



 Yang pasti, Fotona 4D boleh dilakukan untuk semua jenis kulit, selamat dan tak sakit pun! Session dia pun kejap je hanya mengambil masa 30-60 minit dan digalakkan untuk membuat 3 kali session untuk hasil yang maksimum


Itu mengenai rawatan tegangkan kulit haaa ni meh nak cerita mengenai rawatan mengurangkan dengkuran. So siapa ada masalah dengkuran? Bila aku ke Klinik Dr Ko ni ada yang share pengalaman dia berdengkur sampai tingkat 2 pun boleh dengar. Fuhh dashyat nya hahaaha 



Yang ini pun sama, tak perlukan surgery ke apa. Dengan Fotona 4D laser ianya cuma memanaskan tissue di dalam tekak yang tersumbat. Dengan ini pengaliran udara di dalam rongga badan lebih lancar dan menghilangkan dengkuran 


Untuk kesan yang maksimum adalah digalakkan untuk membuat 3 kali treatment dalam jangka masa 2 bulan.  treatment ini cuma 15 minutes je! kejap kan? 



Results dia kalau korang nak tahu, boleh dilihat pada sesi yang pertama dimana korang akan dapat tidur dengan lebih selesa, senang bernafas, berfikir dengan lebih jelas dan bekerja dengan lebih efektif! 

So buat korang yang nak buat rawatan ini, bolehlah datang ke  Ko Skin Specialist 

p/s : untuk ke sini korang kena buat appointment dulu ye 

*I'm gonna bring my brother here and yeah will share about it soon! 

Ko Skin Specialist 
6A-22a, Jalan Temoh, Off Jalan Goh Hock Huat 41400 Klang, Malaysia 
Tel : +603 33433140 

3 comments:

luqman zakaria said...

Kos dia cmne plak? berpatutan ke tak? huhu

Bahrain said...

kalau banyak duit semua memang boleh la pergi sini... ada masalah dengkur gak tapi bila waktu penat sangat. :D

BELAJAR BAHASA said...

Dengkur terdengar tidak enak, perlu pengobatan