Deodoran Semburan 'No Gas' Pertama Di Malaysia

Minggu ni banyak aku kupaskan pasal topik penjagaan diri lelaki . Kali ini sekali lagi aku bawakan isu lelaki dan kali ini mengenai Lelaki dan bau badan

Ada kajian cakap bau lelaki ni seksi, bau ketiak lelaki ni dapat tenangkan perempuan. Hahahah terpulanglah macam mana orang fikir. Kalau bau wangi takpe la , ini bau busuk tahan ke tidak? Kadang terfikir jugak, individu yang ada bau badan ni tak perasan ke bau dorang berbau? Adakah sebab deodorant atau perfume tu sendiri?

Setengah orang tak suka deodorant yang melekit , ada yang tak suka semburan. Haa tak per korang baca ini dulu sampai habis dan buat pilihan bijak! 



Perkenalkan Dashing Adventurer 2.0, koleksi Adventurer yang telah dilancarkan semula oleh Dashing yang merangkumi Deodoran, EDT dan wangian Roll-On.  Di dalam edisi Dashing Adventurer 2.0 ini terdapat 2 variasi iaitu Bold 2.0 dan Edge 2.0 . Yang aku dapat Edge 2.0 



To be honest, aku tak suka Dashing ni terutamanya perfume dia .Bau dia sangat tak boleh go on. Hahaha tapi bila pakai Edge 2.0 for the first time, I'm falling in love with Dashing. Serious cakap bau dia sangat sedap!  Even orang asyik bertanya aku pakai perfume apa . 




Untuk Edge 2.0 baunya adalah lapisan citron, kupasan lemon dan daun lemon yang digabung dengan haruman ringan dari geranium, tumbuhan hijau, haruman gaharu yang sememangnya sangat fresh bau dia. 





Bagi korang yang remaja, dan inginkan kesegaran setiap masa aku suggest korang pakai Edge 2.0 ni dan wajib juga cuba yang Bold 2.0. Pendek kata korang wajib cuba semua koleksi Adventurer ni sebab ianya lain dari 

Semburan No Gas Pertama di Malaysia 



Yer betul mesti korang pelik kan macam mana dia function? Setengah orang tak suka deodorant semburan sebab pedih bagai kan? Kali ini jangan risau sebab dengan Adventurer dari Dashing , ianya mampat dengan pati deodorant tulen dan memberi sehingga 750 semburan setiap botol dan yang bestnya bertahan sehingga 2 bulan berbanding 3 minggu daripada deodorant biasa

Barulah jimat kan? Plus cepat kering tau, kalau basah mesti tak selesa.

Overall, aku memang suka dengan Dashing Adventurer yang terbaru ini. Baik dari deodorant hinggalah ke perfume . Tak percaya, korang boleh pergi ke hypermarket berdekatan dan cuba sendiri. pasti tak menyesal. 

2 comments:

luqman zakaria said...

seriously sebijik macam aku! aku tak suka Dashing..tai ramai sngat dok review kata bau yang nih best ..terasa macam nak try tapi belum sempat lagi! nak tau jgk betul ke best..haha

Cumilebay MazToro said...

Waksssss ngakak sampai jumpalitan "Bau Ketiak lelaki bisa menenangkan perempuan" itu kalo lagi horny bisa bikin klepek2 tapi kalo lagi musuhan bisa di sambit pake pisau hahaha