Korang Boleh Melancong Dengan Mudah Kalau Gunakan TouristGuide.com.my

Korang nak melancong dengan harga yang terendah ataupun percuma? Apa kata sign up secara percuma di online travel site , TouristGuide.com.my yang baru sahaja dilancarkan baru - baru ini. Ada banyak sebab kenapa korang boleh gunakan khidmat TouristGuide.com.my



Akim Ahmad pun ada tau !

Selain Akim Ahmad, Penyanyi Popular Malaysia, majlis pelancaran ini turut menampilkan Mr.Devan Kumar , Managing Director TouristGuide.com.my , Mr Mohd Akbal Setia , Director Tourism Malaysia dan Mr Azlan Hussain, President of Kuala Lumpur Tourism Association - KLTA 
  • Name your budget, sebab laman web ini memang khas untuk percutian bajet walaupun tempat tu best gila dan dikatakan mahal 
  • Dah bertapak selama 5 tahun, so no doubt kalau nak kata tipu or scammer macam majalah yang aku kerja dulu, EH hahahaa
  • Sudah lebih dari 3000 mendaftar di TouristGuide.com.my . Ramai kan? Tapi target dorang 100,000 orang dan bakal worldwide 
  • Pendaftaran sebagai ahli adalah PERCUMA! 
  • Korang bagitau dorang nak kemana, dan dorang uruskan semuanya
  • Tempahan hotel TouristGuide.com.my lebih murah weh 
  • Nak dapatkan mata ganjaran? Dah daftar pun dapat point,apatah lagi ganjaran yang menanti. So sign up sekarang! 







Tu baru sikit tau. Sebenarnya ada banyak lagi kelebihan kalau korang gunakan khidmat TouristGuide.com.my . Sempena pelancaran laman web TouristGuide.com.my ini, ada 5 pakej menarik menanti korang dan promosi ini sehingga 30 NOVEMBER 2016 SAHAJA tau. Tapi tak tahu la kan kot penganjur terbuka hati nak extend 








Promosi sehingga 50%  ini membolehkan korang melancong di antara 1 April 2017 sehingga 31 Mac 2018. Haa lama kan? Tak salah kalau beli sekarang dan plan travel nanti 

So untuk maklumat lanjut korang boleh layari 

INFINITY VACATION SDN BHD (1141826-T)



Suite A25-3A,

Sentral Business Park,

Jalan TKS 1,

Taman Kajang Sentral,

43000 Kajang,

Selangor Darul Ehsan



Talian Bebas Tol: 1800 38 3338

Waktu Pejabat: 9 pagi – 6 petang (Isnin – Jumaat)


Facebook: http://www.facebook.com/myTouristGuide


5 comments:

Uncle Zuan said...

terbaik wei promo dia

I N A A I N A A said...

Boleh la pergi kat sini je kalau nak pergi travel memana.. thanks share

Amanda Suria said...

Wah...terbaik..

penaberkala nuar said...

boleh la pi Yilan lagi klu camni

Unni Anje said...

mcm murah le.. tbaik la