December 25, 2016

Cuma #GooseySelfie Dan Boleh Menang Hadiah Berjumlah Lebih dari RM10,000




Haa tak percaya? Percayalah sebabnya dengan selfie je korang boleh memenangi pelbagai hadiah yang menarik. Syaratnya mestilah guna #GooseySelfie .

Apakah #GooseySelfie dan bagaimana hendak menang? 

#GooseySelfie ni adalah kempen dari shopping mall yang terbaru yang bakal dibuka tak lama lagi, MyTOWN Shopping Centre. So untuk memeriahkan lagi pembukaanya kempen selfie telah diadakan dan korang boleh menang pelbagai hadiah 

Caranya senang je 

  1. Login dengan facebook 
  2. Bagitau je korang Goosey apa. haahah tengok contoh di bawah 
  3. Upload selfie korang 
  4. Pastu goosify selfie korang 
  5. Share selfie korang !


Mudah kan? Tapi korang kena access dekat sini kalau tak macam mana nak masuk kan? www.gooseyselfie.com.my





Jangan lupa untuk selfie, namakan goosey korang dan mana tau hadiah berjumlah lebih dari RM10,000 milik korang? 


MyTOWN Shopping Centre bakal dibuka pada awal 2017! 



Betul! Kalau nak tahu MyTOWN Shopping Centre bakal dibuka pada awal 2017. Terletak bersebelahan IKEA Cheras dan sememangnya saling bersambung pun , shopping mall ini bakal menjadi tumpuan ramai 




Apatah lagi dengan adanya IKEA dan yang bestnya paling senang nak access sebab ada MRT Cochrane bawah tanah. So memang senang sangat la nak ke sini 

Tak sabar pulak nak tunggu MyTOWN Shopping Centre  ini dibuka. Kepada kaki selfie tu jangan lepaskan peluang untuk #GooseySelfie ya!! 




0 Budak Rambut Pacak Komen: