Lokasi Perkahwinan Di Shopping Mall

Selalunya kita tengok dan terbaca mengenai lokasi tempat perkahwinan sering kali diadakan di dewan ataupun kalau nak rare sikit berkonsepkan garden. Tetapi tidak pula dengan lokasi ini. Dinamakan Red Carpet Avenue, lokasi perkahwinan ini diadakan di Encorp Strand Mall 








Haa barulah rare kan? Suka untuk aku cakapkan Red Carpet Avenue ini merupakan lokasi perkahwinan yang pertama diadakan di Shopping Mall yang pertama di Malaysia. Diusahakan syarikat katering terkenal. Felda D'Saji , korang mesti tau yang mereka menawarkan pakej perkahwinan yang cukup menarik dan mampu milik 





Dan dalam pakej perkahwinan ini sudah tersedia segala - galanya. Just bayangkan yang korang adakan majlis perkahwinan di shopping mall dan kelengkapan seperti makanan buffet, menu pengantin tersedia. kek perkahwinan , meja VVIP , tempat letak kereta yang cukup banyak,kemudahan yang lengkap, pramusaji turut menemani sepanjang majlis perkahwinan , PA System, Bilik persalinan dan banyak lagi! Pendek kata cuma bawa diri je nanti 




Yer la kadang - kadang bila nak uruskan majlis perkahwinan ni, semuanya kena ambil kira. Tapi kalau korang ambil pakej perkahwinan di Felda D'Saji segalanya sudah tersedia and guess what? Pakej ini bermula serendah RM25 seorang tau! Menarik kan pakej ni? 


Malah bukan itu sahaja, korang boleh request untuk dapatkan pakej premium dimana ianya merangkumi 

Busana &Andaman 
- Sepasang baju pengantin Lelaki & Perempuan 
- Make Up 
- Aksesori Pengantin 

Fotografi 
- Senior photographer 
- Story album min 20 muka surat 
- CD - unlimited shot 
- outdoor session 

Best tak ? Tak cukup dengan itu, dengan semua pakej perkahwinan di Red Carpet Avenue@Encorp Strand Mall, pengantin akan mendapat pakej pelamin asas yang cantik dari BusainnaHouse. Kalau nak tahu, BusainnaHouse adalah kontraktor yang dilantik oleh Felda D'Saji dan dorang pun ada butik dorang sendiri di dalam shopping mall ini 






To be honest, aku sukakan konsep perkahwinan di shopping mall ni. Mana taknya dah la Encorp Strand Mall ni ada macam - macam termasuk panggung wayang. Rasa nak lepak atau jalan - jalan dulu sebelum gi wedding, boleh je masuk Encorp Strand Mall ni. Malah lokasi Red Carpet Avenue ni jauh lebih selesa


Untuk menu makanan terdapat banyak pilihan yang korang boleh dapatkan melalui khidmat Felda D'Saji.Dan sesi food discussion akan dijalankan bagi mendapatkan kepercayaan dan kepuasan dari setiap pelanggan 

Bagi jamuan makan tengahari akan diadakan pada jam 11.30 pagi hingga 3.30 petang manakala jamuan makan malam diadakan pada 7.30 malam sehingga 10.30 malam. Kalau nak cantik buat malamlah kat sini, baru ala - ala princess gitu hahaha 

So kalau korang berminat untuk adakan majlis perkahwinan di sini, korang boleh hubungi

Nurul Adnie Binti Zulkifli Kamal : 019 -242 4775 
Norzaidi Bin Abu Bakar : 019 - 297 4800
Jabatan Jualan Felda D'Saji : 03 - 2698 8302 

Untuk maklumat lanjut mengenai servis dibawah, hubungi 

PA System 
Zuraimi :019 305 5745 

Pelamin 
Hidayah :  012 - 924 6227 

3 comments:

Amanda Suria said...

Menarik ni..dulu masa kerja event management pernah handle majlis perkahwinan pertama dalam shopping mall dan masuk malaysia book of record..

jida said...

Macam2 pilihan skrg ni ya. Bagus juga buat di shopping mall. Dah siap makan kenduri..boleh la cuci mata shopping pula

akuzle ayu said...

Mr Budak pacak boleh buat kenduri kat sini nanti.. Hihi