April 21, 2017

Review iBlazr 2 : Lampu LED Terbaik 2017

Sebelum ni kalau nak tangkap gambar, especially gambar makanan mesti kena minta tolong dengan member suluhkan lampu handphone dorang untuk dapatkan gambar dan lighting yang terbaik. 

Sekarang dengan adanya iBlazr2 dah tak perlukan pencahayaan dari handphone dah sebabnya iBlazr2 ni dah cukup terang dan sangat membantu. So far aku rasa iBlazr2 ini adalah Lampu LED terbaik 2017 malah aku rasa Lampu LED terbaik dalam kelasnya tersendiri. 



So far aku dah gunakan iBlazr ni untuk live di VOOV which is very helpful, untuk tujuan food photography dan selfie. Bro impress okay sebab lighting dia super duper cantik dan boleh adjust! 


tanpa iBlazr2

Menggunakan iBlazr2


Haa apa yang boleh adjust? Untuk iBlazr2 ni dia ada 4 lighting dan dua tona led cahaya. Yang berwarna orange which is orang panggil warm light dan lampu biasa yang berwarna putih. Tona cahaya LED ini korang boleh adjust dengan sentuhan je tau. So sangat smooth






Apa lagi keistimewaan iBlazr2 ni? 

  • Truly Wireless Flash (Bluetooth)
  • Korang boleh adjust temperature dan brightness 
  • Boleh Syncs dengan iOS / Android kamera app
  • Ada Camera Remote Shutter Mode
  • Dinobatkan sebagai best selfie light on the market
Spesifikasi iBlazr2 

  • 130mAH Battery
  • 300 lumens
  • 300 flashes on charges
  • Touch Sensor

Seronok tau pakai iBlazr2 ni sebab gambar korang jadi cantik dan untuk handphone,korang boleh lekatkan di handphone tanpa perlu susah - susah untuk pegang, 

menggunkan iBlazr2 , jadi flawless okay! Edit buat black and white pun cantik je 



Memang banyak gila function dan kegunannya. Bergantung kepada tujuan dan tahap kekreatifan korang. Bagi aku memang puas hati dapat guna. Sangat membantu.







Berita baik untuk korang yang ingin dapatkan iBlazr2 ni. Kepada 10 orang yang pertama, korang boleh dapatkan iBlazr2 ni dengan harga RM189. Harga asal produk ini adalah RM 269 tau. So kalau korang berminat just drop komen di bawah ya! Nantikan next blogpost aku tunjukkan cara - cara memakai iBlazr2 

Untuk maklumat lanjut layari : 



0 Budak Rambut Pacak Komen: