Sedapnya RM 8.88 Hainan Bread Set Di Papparich

Lapar dan tak tahu nak makan di mana? Nak makan makanan  yang tak terlalu berat? Jawapannya ada di Papparich !



 Di Papparich , korang tak perlu risau kerana Papparich dibuka 365 hari bersamaan setiap hari. 

Untuk pengetahuan korang, Papparich ini sering kali menjadi pilihan Aku sebagai lokasi nak lepak. Papparich sememangnya terkenal dalam menyediakan masakan dan minuman kegemaran rakyat Malaysia sejak 2006 lagi. 




Kalau sebelum ini asyik cuba the famous Nasi lemak je. Maklumlah bila dah sedap memang tak cari lain dah. So this time, Apa kata korang cuba pula RM 8.88 Hainan Bread Set yang sedap giler! 




Bayangkan pilihan roti Hainan kukus atau bakar dimakan bersama Kaya dan butter. Fuhh memang layan! Aku pernah makan menu yang sama tapi harganya agak sedikit mahal. 




Tapi di Papparich harganya  tak lebih dari RM10,cuma RM8.88 je. Tak cukup dengan itu,  RM 8.88 Hainan Bread Set didatangkan dengan 3 pilihan minuman yang wajib cuba di Papparich. Korang boleh pilih classic Papparich Coffee, Teh Tarik ataupun White Coffee 


Macam aku hari itu, aku order Roti Steam with butter+ kaya dan air pula aku order white coffee. Gabungan yang cukup melazatkan ! As a coffee lover, I must admit that it tastes with perfect combination




Cuba bayangkan aroma white coffee yang cukup memikat selera ditambah pula dengan hidangan RM 8.88 Hainan Bread Set. Fuhhh confirm korang happy. 

RM 8.88 Hainan Bread Set ini bukan sahaja boleh dipesan waktu sarapan pagi, tapi anytime and any day. Sambil - sambil nak order menu lain di Papparich, jangan lupa order RM 8.88 Hainan Bread Set yang pasti nya tidak akan mengecewakan korang. 

Nak makan dimana? Makan saja di Papparich! Highly recommend 

P/s : so far RM 8.88 Hainan Bread Set dah jadi favorite aku

Untuk maklumat lanjut : 

Instagram : @papparich.my
Facebook : @papparich 

2 comments:

Adzril Maizan said...

Inilah feveret aku. Kopi Panas dengan Roti Bakar atau roti kukus. Jap nak cari paparich kat area seremban. hahhaaahha! rasanya ada kat seremban 2 tu.

Mek Onie said...

makanan di Paparich tak pernah hampakan pelanggan dia...semua perfect!