Mudahnya Shopping Raya Dengan Honestbee

Pejam celik pejam celik, tak lama lagi dah raya kan? Korang dah buat persiapan raya ke? Tak sempat? Jangan risau, shopping saja di Honestbee




Dengan Honestbee, korang tak perlu lagi bersesak ke pasaraya atau kedai untuk membeli barang dapur dan sebagainya. Ini kerana Honestbee akan hantar terus ke rumah korang mengikut pilihan masa yang korang inginkan

So time raya ini confirm ramai orang dekat pasaraya sebab nak beli kelengkapan untuk juadah di hari raya. Guna je Honestbee!



Caranya, korang hanya perlu order barang yang korang inginkan di dalam aplikasi atau portal Honestbee dan dorang akan delivery ke rumah korang! Semuanya di hujung jari.



Tak percaya tengoklah gambar aku ni, dorang hantar sampai ke rumah weh! Banyak juga lah aku shopping sebab tak ada masa nak ke pasaraya




Nak raya tapi pergi ke pasaraya barang semua dah habis? Jangan risau, Honestbee kan ada. Kalau korang shopping di Honestbee dan barang yang korang order dah habis stok atau tiada, dorang sendiri akan call dan bagitau korang yang barang tersebut tiada dalam simpanan.



Barang dapur dan makanan je ke yang ada ? Haa jangan tak tahu kerana Honestbee punyai hampir segala – galanya . Namakan saja peralatan sukan, pek parti, kelengkapan rumah dan banyak lagi. Cuma pilih saja barang yang korang inginkan. Nak raya ni, hamper raya pun ada dengan pilihan harga yang berpatutan

Untuk bayaran juga mudah. Korang boleh bayar secara online dan juga Cash – On – Delivery(COD). Ada emergency dan takut tak sempat nak ambil barang? Jangan risau kerana korang boleh cancel order bila – bila masa sahaja


Untuk korang yang bercadang nak buat rumah terbuka nanti, shopping saja barang dapur di Honestbee sebab ada voucher RM50  untuk korang dengan setiap pembelian minimum RM100. Gunakan code HBRAYA tau! Promosi ini hanya sah untuk korang yang pertama kali gunakan Honestbee sahaja dan akan berakhir pada 31 Julai ini.Dan ada lagi! So jom shopping di Honestbee!

Download App Honestbee DISINI
Untuk maklumat lanjut : https://honestbee.my/

No comments: