Kalau korang nak tahu kan, actually sejak 2 – 3 tahun lepas, aku boleh katakan produk penjagaan diri lelaki terbaik, Dashing semakin berjaya buat aku tertarik. Manakan tidak, sebelum ini aku tak berapa suka dengan Dashing bukan sebab tak bagus, tapi sebab bau dia not really my taste.



 As you guys know, aku memang peminat setia Nando’s. Bukan sebab menang setahun Nando’s tapi sebab ayam dia fresh dan dimasak dengan pelbagai teknik khas sesuai sangat untuk korang berdiet!



Korang dah cuba KFC Chizza yang baru tu? Aku masa KFC launch menu baru ini, keesokannya terus pergi KFC  terdekat sebab excited nak tengok dan cuba Chizza ni!

Hampir setiap tahun aku akan menjejakkan kaki ke taman tema Sunway Lagoon. Dulu nak pergi tak  mampu, sekarang Alhamdulillah ada saja rezeki ke sini.


pinjam dari EazyIzzudin.com

Tahun 2017 menyaksikan pelbagai perdebatan hebat pasal matawang dan harga barang yang meningkat. Itu belum campur dengan yang berhutang bukan?