Cuma Wefie Dengan Jus Hidayah Gold Dan Menang RM10,000 !

Permah dengar tak mengenai produk Seraimas Herbs? Banyak sebenarnya pilihan produk dorang sebabnya terkenal dengan pelbagai khasiatnya tau! 

Seraimas Herbs Perkenalkan Jus Hidayah Gold 

Terbaru, Seraimas Herbs ini telah perkenalkan satu lagi produk iaitu Jus Hidayah Gold. Mesti korang tertanya, banyak sangat produk ni apa pula khasiatnya kan? Kalau nak tahu,  jus ini membantu, merawat dan mengatasi pelbagai masalah kesihatan. 


 Jus Hidayah Gold bukan sahaja merawati penyakit ringan malah penyakit serius seperti penyakit kanser, diabetes, darah tinggi, buasir, denggi, masalah usus (gastik atau sembelit), gout, SLE (systemic lupus erythematous), migraine, dan sebagainya juga dapat diatasi. 

Ramuan Jus Hidayah Gold 

Apakah ramuannya? Okay jus ini sihat dan disyorkan kerana ianya menggunakan tumbuhan semulajadi herba sebagai bahan yang terpenting. Malah korang tak perlu risau kerana jus ini  mempunyai gabungan 23 jenis herba terpilih  seperti Kismis, Mahkota Dewa, Madu, Buah TiĆ­n, Kurma Merah, Apricot, Delima, Lada Pintal, Cengkih, Kunyit, Buah Pala, Senduduk Putih, Mahkota Dewa, Habbatus Sauda, Mengkudu, Teja Lawang dan pelbagai lagi bahan semulajadi yang mempunyai kebaikan dan khasiat.

Imam Muda Asyraf Sebagai Duta


Meyakinkan lagi penggunaan produk ini adalah dimana Imam Muda Asyraf telah dipilih sebagai duta Jus Hidayah Gold. Kalau IM Asyraf boleh yakin dengan produk ini, macam mana pula dengan korang kan? 

Menang RM 10,000 Dengan Wefie Raya 

Yes! Ini Berita baik untuk korang! Cuma wefie dengan produk Jus Hidayah Gold ini dan korang berpeluang untuk memenangi hadiah berjumlah RM10,000! Fuhh banyak tu. Nak tahu syaratnya? Sila fahamkan di bawah ya 
SYARAT – SYARAT PENYERTAAN1) Anda boleh menghantar seberapa banyak penyertaan yang dikehendaki dengan syarat setiap penyertaan mesti mempunyai gambar kotak produk Jus Hidayah Gold sebagai bukti pembelian.

2) Pemenang dalam peraduan ini akan dipilih berdasarkan gaya yang paling kreatif. Pemilihan pemenang dibuat oleh pihak juri yang dilantik.


3) Pemenang akan diumumkan pada 1/7/2018 melalui Facebook Seraimas HQ.


CARA-CARA PENYERTAAN

Langkah 1 : Beli Jus Hidayah Gold

Langkah 2 : Peserta perlu bergambar beramai-ramai (“wefie”) bersertakan Jus Hidayah Gold sebagai bukti

Langkah 3 : Muat turun aplikasi QR reader di App Store atau Play Store dan scan QR code yang tertera di kotak Jus Hidayah Gold

Langkah 4 : Isi butiran lanjut dan masukkan “original code”. Ikut langkah seperti yang tertera di laman sesawang www.seraimas.my


Langkah 5 : Masukan slogan “Saya sertai peraduan Wefie Raya Jus Hidayah Gold kerana………………” Ayat tidak boleh melebihi 50 patah perkataan.

Langkah 6 : Muat naik gambar wefie raya anda di platform yang disediakan. Dengan memuatnaik gambar di platform ini anda telah mengakui bahawa:

Gambar adalah milik anda

Tiada sebarang pelanggaran hak cipta atau seumpamany

Anda bertanggungjawab sepenuhnya terhadap gambar dan maklumat yang dimuatnaik.

Membenarkan pihak penganjur menggunakan atau menyiarkan gambar anda di sebarang media bagi tujuan pengiklanan dan promosi produk Seraimas.


Langkah 7 : Untuk anda berpeluang memenangi hadiah, penyertaan anda mestilah diterima pada hari akhir tempoh peraduan. Semua penyertaan yang diterima di luar tempoh peraduan tidak akan dilayan.

Langkah 8 : Dengan menyertai peraduan ini, anda adalah dengan ini dianggap telah menerima dan bersetuju dengan terma dan syarat Peraduan #WefieRayaJusHidayahGold. Sila klik link ini.

HADIAH PERADUAN WEFIE RAYA BERSAMA JUS HIDAYAH GOLD

Seramai 5 orang akan terpilih untuk memenangi hadiah-hadiah berikut :-


Tempat Pertama : Gold Bar (20g) + 2 jemputan ke rumah terbuka bersama Imam Muda dan keluarga Seraimas

Tempat Kedua : Gold Bar (10g) + 2 jemputan ke rumah terbuka bersama Imam Muda dan keluarga Seraimas

Tempat Ketiga hingga Kelima : 1 Dinar Emas + 2 jemputan ke rumah terbuka bersama Imam Muda dan keluarga Seraimas


Jadi tunggu apa lagi! Join sekarang ya ! Untuk sebarang pertanyaan boleh layari dan hubungi :

Website Seraimas : www.seraimas.my


Instagram: @seraimashq

Youtube: Seraimas Herbs

No Phone : +6012 7848364

No comments: