Cuma Wefie Dengan Jus Hidayah Gold Dan Menang RM10,000 !

Permah dengar tak mengenai produk Seraimas Herbs? Banyak sebenarnya pilihan produk dorang sebabnya terkenal dengan pelbagai khasiatnya tau! 





Seraimas Herbs Perkenalkan Jus Hidayah Gold 

Terbaru, Seraimas Herbs ini telah perkenalkan satu lagi produk iaitu Jus Hidayah Gold. Mesti korang tertanya, banyak sangat produk ni apa pula khasiatnya kan? Kalau nak tahu,  jus ini membantu, merawat dan mengatasi pelbagai masalah kesihatan. 


 Jus Hidayah Gold bukan sahaja merawati penyakit ringan malah penyakit serius seperti penyakit kanser, diabetes, darah tinggi, buasir, denggi, masalah usus (gastik atau sembelit), gout, SLE (systemic lupus erythematous), migraine, dan sebagainya juga dapat diatasi. 

Ramuan Jus Hidayah Gold 

Apakah ramuannya? Okay jus ini sihat dan disyorkan kerana ianya menggunakan tumbuhan semulajadi herba sebagai bahan yang terpenting. Malah korang tak perlu risau kerana jus ini  mempunyai gabungan 23 jenis herba terpilih  seperti Kismis, Mahkota Dewa, Madu, Buah Tiín, Kurma Merah, Apricot, Delima, Lada Pintal, Cengkih, Kunyit, Buah Pala, Senduduk Putih, Mahkota Dewa, Habbatus Sauda, Mengkudu, Teja Lawang dan pelbagai lagi bahan semulajadi yang mempunyai kebaikan dan khasiat.

Imam Muda Asyraf Sebagai Duta


Meyakinkan lagi penggunaan produk ini adalah dimana Imam Muda Asyraf telah dipilih sebagai duta Jus Hidayah Gold. Kalau IM Asyraf boleh yakin dengan produk ini, macam mana pula dengan korang kan? 

Menang RM 10,000 Dengan Wefie Raya 

Yes! Ini Berita baik untuk korang! Cuma wefie dengan produk Jus Hidayah Gold ini dan korang berpeluang untuk memenangi hadiah berjumlah RM10,000! Fuhh banyak tu. Nak tahu syaratnya? Sila fahamkan di bawah ya 




SYARAT – SYARAT PENYERTAAN



1) Anda boleh menghantar seberapa banyak penyertaan yang dikehendaki dengan syarat setiap penyertaan mesti mempunyai gambar kotak produk Jus Hidayah Gold sebagai bukti pembelian.

2) Pemenang dalam peraduan ini akan dipilih berdasarkan gaya yang paling kreatif. Pemilihan pemenang dibuat oleh pihak juri yang dilantik.


3) Pemenang akan diumumkan pada 1/7/2018 melalui Facebook Seraimas HQ.


CARA-CARA PENYERTAAN

Langkah 1 : Beli Jus Hidayah Gold

Langkah 2 : Peserta perlu bergambar beramai-ramai (“wefie”) bersertakan Jus Hidayah Gold sebagai bukti

Langkah 3 : Muat turun aplikasi QR reader di App Store atau Play Store dan scan QR code yang tertera di kotak Jus Hidayah Gold

Langkah 4 : Isi butiran lanjut dan masukkan “original code”. Ikut langkah seperti yang tertera di laman sesawang www.seraimas.my


Langkah 5 : Masukan slogan “Saya sertai peraduan Wefie Raya Jus Hidayah Gold kerana………………” Ayat tidak boleh melebihi 50 patah perkataan.

Langkah 6 : Muat naik gambar wefie raya anda di platform yang disediakan. Dengan memuatnaik gambar di platform ini anda telah mengakui bahawa:

Gambar adalah milik anda

Tiada sebarang pelanggaran hak cipta atau seumpamany

Anda bertanggungjawab sepenuhnya terhadap gambar dan maklumat yang dimuatnaik.

Membenarkan pihak penganjur menggunakan atau menyiarkan gambar anda di sebarang media bagi tujuan pengiklanan dan promosi produk Seraimas.


Langkah 7 : Untuk anda berpeluang memenangi hadiah, penyertaan anda mestilah diterima pada hari akhir tempoh peraduan. Semua penyertaan yang diterima di luar tempoh peraduan tidak akan dilayan.

Langkah 8 : Dengan menyertai peraduan ini, anda adalah dengan ini dianggap telah menerima dan bersetuju dengan terma dan syarat Peraduan #WefieRayaJusHidayahGold. Sila klik link ini.

HADIAH PERADUAN WEFIE RAYA BERSAMA JUS HIDAYAH GOLD

Seramai 5 orang akan terpilih untuk memenangi hadiah-hadiah berikut :-


Tempat Pertama : Gold Bar (20g) + 2 jemputan ke rumah terbuka bersama Imam Muda dan keluarga Seraimas

Tempat Kedua : Gold Bar (10g) + 2 jemputan ke rumah terbuka bersama Imam Muda dan keluarga Seraimas

Tempat Ketiga hingga Kelima : 1 Dinar Emas + 2 jemputan ke rumah terbuka bersama Imam Muda dan keluarga Seraimas


Jadi tunggu apa lagi! Join sekarang ya ! Untuk sebarang pertanyaan boleh layari dan hubungi :

Website Seraimas : www.seraimas.my


Instagram: @seraimashq

Youtube: Seraimas Herbs

No Phone : +6012 7848364

28 comments:

Yeop Maz said...

Jom wefie dan menang. Rugi tak sertai sekali.

Dunia Zumal said...

Nak cuba la... Mana tahu ada rezeki 😍

el said...

menarik contest ni..produk jus hidayah gold pun best je..byk khasiat
sempat lagi nak join contest ni

kitepunye said...

senangnya cuma wefie boleh menang hadiah lumayan

atiehilmi dot com said...

best nye hadiah dia !! kena beli sebotol ni !! banyak testimoni kata elok kan produk ni..

irra yyan said...

Kalau buka tv selalu dengar lagu jus hidayah gold ni. Dah lama sangat produk ni

Wawa Ashihara said...

wah menarik hadiah dia....gold bar tu....bkn sng nk dpt kan... boleh join cmmni... :)

JMR said...

Ada 3,4 hari je lagi ni..sempat lagi kalau nak join gak. janji ada botol jus hidayah tu berWefie..bro dah join belum ni? ;-)

Amanda Suria said...

Menarik la..rasa nak cuba la join mana tau ada rezeki kan..dah lepas raya ni semua kena catu..hehehe..semoga ada rezeki buat semua..

Syafiera Yamin said...

marilah kita cantik dan sihat bersama jus hidayah gold dan wefie kalau membeli mana tahu ada rezeki untuk menang gold bar 20ggg

Kylie Cre8tone said...

good luck untuk semua participants.. selamat berwefie.. dan minum jus hidayah gold sepuas-puasnya..

Hanny Abdullah said...

Bertuah nya lah kalau menang kan? Terasa nak join gak..nampak gaya kena cari jus ni cepat2 utk sama2 wefie gan dia..kalau sempatlah..hehehe

Aliff Asyraf Mohd Zainal said...

Banyak manfaat yang boleh didapati dalam Jus Hidayah Gold ni kan, ramuannya juga organik ataupun semula jadi. Jadi memang selamat untuk diminum especially untuk mereka yang nak merawat penyakit kan.

Dengan wefie je boleh menang gold bar, fuh siapa je nak bagi tu? Boleh la try join ni, tapi mana nak beli jus hidayah gold ni? Toko2 jamu ada jual eh?

Rawlins GLAM said...

Parents Rawlins memang pengguna produk Seraimas. Agak-agak depa nak tak amik wefie ye? Entah2 boleh menang kan. Hehe

Nadia Johari said...

Selalu nampak Jus Hidayah Gold dekat TV..tak sangka 23 herba kandungan dia..memang bagus untuk kesihatan..Jomla kita rebut peluang join contest dia

Maha Mahu said...

Saya nak wefie ngan awak lah boleh tak hehehe mesti menang awak kan level model hehehehe giler hadiah RM10,000 sapa tak nak best tu kalau menang boleh shopping..

Abby Onety said...

Banyak yah manfaat dari Jus Hidayah Gold ini seperti meringankan dan mengobati berbagai macam.penyakit seperti penyakit kanker, diabetes mellitus, darah tinggi.

yanmie said...

Waahhh menarik, kena join ni manatahu menang kan, lumayan juga hadiahnya. Kat rumah mak mertua adalah produk ni. Boleh suggestkan untuk wefie raya :)

Jia Shin Lee said...

This is a simple contest, users should really join, mana tau lucky dapat hadiah kan?

rubydotmy said...

Kalau peraduan ni di hebahkan sebelum bulan Ramadan. Ruby bleh join dan lagi meriah. Sebab masa balik kampung masa raya Aidilfitri memang ramai family members amalkan Jus Hidayah Gold. Kami bleh wefie beramai. Takpelah takda rezeki. Good luck utk peserta lain. Hadiah best. Dapat emas.

AyuArjuna BiGoshh said...

Mana nak cari produk ni. Ingat nak join hehe. Mana tahu ada rezki menang emas.. hehehe

dr-Life said...

Interesting contest. Can I join as well? Lolz
I have tried this jus before and kinda like it.
Wait. Is that Lyana in the photo? She looks so pretty!!

Mrs FaRa said...

Contest dia menariklaa

iuzira said...

beruntung sapa yang menang, kena dapatkan juga ni jus hidayah . mana tau rezeki last minit. bagus ni kalau amalkan badan pun sihat

Fadzi Razak said...

Sempat ke tidak nak join ni? tinggal 2 hari je lagi ni

Achik Huda said...

mewah sangat hadiah...sempat lagi nk join ni

Yanie Omar said...

Mak oooii wefie je boleh menang RM10k??

Zharif Azis said...

Mudah betul nak join. Wefie je boleh menang 20g gold bar. Sape nak bagi kan. Sempat lagi join nie. Nak join lah !