Hang Padu Mampu Rawat Masalah Batin Lelaki!

First at all, aku nak beri peringatan artikel ini sesuai dibaca untuk korang yang 18 tahun ke atas dan open minded ya sebabnya ini adalah perkongsian perubatan semata-mata. Kalau perempuan ada topiknya, lelaki pun sama juga tau! 





Lelaki Paling Takut Dengan Masalah Lemah Tenaga Batin ! 

Betul! Masalah ini terjadi kepada lelaki tak kira muda mahupun tua. Punca masalah batin? Banyak faktor sebenarnya, ada sebab makan, gaya hidup dan yang penting sebab korang tak bersenam. Sebab itulah orang cakap bersenam untuk kesihatan. Bukan sahaja luaran, tetapi dalaman pun korang kena jaga. 



Hang Padu Bantu Kembalikan Keyakinan Lelaki

Untuk itu, aku nak perkenalkan korang dengan produk Hang Padu, sebuah produk khas untuk lelaki yang berasaskan minyak. Sebelum itu, ingin aku tegaskan minyak Hang Padu ini bukan hanya untuk merawat masalah batin, malah sebagai produk penjagaan alat sulit lelaki. 

Kebaikan Hang Padu



So apakah kebaikan Hang Padu ini sebenarnya? Banyak guys! Antaranya adalah 

  • -   memanjangkan dan membesarkan zakar 
  • - Untuk yang berkahwin ianya membantu memberi kekuatan dan tahan lama 
  • - Bagi si bujang , Hang Padu mampu melancarkan peredaran darah alat sulit korang
  • -   Merawat mati pucuk (impotence) 
  • -   Memulihkan dan menguatkan tenaga batin 


Kandungan Hang Padu 



Kenapa Hang Padu boleh buat semua ini? Selamat ke? Don’t worry guys sebab dah ada banyak testimoni dibuat dan Alhamdulillah dengan pemakaian yang konsisten dapat nampak hasilnya. Ini kerana Hang Padu mengandungi minyak asli belacak, tongkat Ali dan herba-herba yang terpilih jadinya dibuat secara traditional dan diyakini. 

Cara Penggunaan 

Nak pakai minyak ini, ada caranya dan mudah sahaja. Korang cuma sapu pada alat sulit dan urut dari pangkal hingga ke hujung. Seeloknya adalah urut pada pagi dan malam. Masih tidak tahu?Dont worry guys, setiap pembelian akan dapat video tutorial untuk mengurut dari model terkenal! Lol hahaha 




Promosi Merdeka Raya! 

Untuk korang yang ingin dapatkan produk ini, ada berita baik! Sebabnaya sekarang ada promosi Merdeka Raya hingga hujung September. Harga asal produk ini adalah RM140 tau tapi promosi sekarang hanya RM80 sebagai harga pengenalan! Siap pakej lagi termasuk harga penghantaran

Harga Asal= RM140
Harga Promosi = RM80
Harga Double Botol = RM140 
*COD Shah Alam & Mid Valley 

KHAS UNTUK FOLLOWERS BUDAK PACAK: RM70 sebotol termasuk penghantaran

Jadi kalau korang berminat,cepat-cepat klik link dibawah untuk pembelian dan sertakan kod Budak Pacak untuk dapatkan diskaun! 

14 comments:

Fadzi Razak said...

Errr, kalau ada masalah batin macam ni, better kita check pemakanan dan gaya hidup. Mungkin sebab makan tak menentu atau makan makanan tak berkhasiat dan gaya hidup yang tak sihat macam merokok gitu

Ibu Pantang said...

ehem2.hang jangan main2 khai hahaha.baguslah share produk untuk lelaki ni.sebab ramai jugak lelaki yang malu nak cari secara obviously kan.So bila hang share info produk macam ni,ada privacyla sikit diorang nak cari produk macam ni hehehe.

Nadia Johari said...

mak aihh..padunyaa..hehehe..sesiapa yang ada masalah berkenaan tu bolehla guna produk ni..hehehee..

Afizah Abd Rahman said...

Bukan perempuan jer yang nak kena jaga kecantikan luaran dan dalaman. Lelaki pon kena jaga juga kan. Siapa yang ada masalah tu boleh lah try & recommend dekat kawan yang ada masalah ni.

Wawa Ashihara said...

Alamak..terkesima kita masa bukak mula2.. Ingtkan slh blog msuk..hahaha.. Nseb dh kwen xmalu sgt.. Hahaa.. Btw, bkn pmpuan je de mslh kn.. Laki pon ada.. So sme2 la kita bekerja keras... Hahaha.. Ini jenis cecair ke capsul?

Zharif Azis said...

Padu tak padu tu nak diukur macam mana ya ? 😅 Nampak menarik ubat batin nie.
Kena start beli dari bujang ke atau tunggu kahwin baru beli ya ?

Kin Naz said...

Huhu produk untuk lelaki sejati ni. Memang betul pun faktor pemakanan pun memang salah satu punca. Guys yang ada masalah tu bolehlah cuba. Bahannya pun bahan herba yang terpilih dan dipercayai

Mrs Liez said...

Nama produk pun gempak la.. hihihi
Bukan perempuan je perlu suplimen utk bantu kekuatan dalaman tapi lelaki pun ada suplimen utk kuat selain membantu menambah tenaga lelaki..

JMR said...

Hang Padu sangattt ni haha..nama produk rupanya..eh ni sama macam minyak lintah la kan..taknah lagi pakai produk macam ni...hahaha

Along Murni said...

Alamakk.. tak tahu nak komen apa2.. rasanya mmg bagus utk kaum lelaki.. yelah diaorg nak juga tampil mantap cam perempuan yg pandai jaga diri utk suami.. kalau barang baik isteri pun makin bersemangat utk suami..

Rawlins GLAM said...

Alamak. Apa nak tulis nie? Kang tanya Khai pakai ke, pelik plak kan. Nak minta tunjuk testimoni, lagi haru. So.. all the best ye yang nak jadi padu tu.

AyuArjuna BiGoshh said...

amboi nama produk ni mengancam betul hahahahah..tapi mmg betul lelaki kena amik berat tentang ni heheheh...untuk masa depan yang lebih cerah gitewww

Hanny Abdullah said...

Hahaha...adehhh..mak dah lama pencen utk baca ttg produk padu2 ni. Nantilah kot2 ada kenkawan yang memerlukan nanti mak suggestkan dia amalkan prodk ni ya..:)

alia farhan Said said...

Hahhaha..selalu baca produk utk org pompuan ja...lani mcm2 ada utk.kaum lelaki ya