Korang pernah makan Indomee? Kalau tak pernah, koranglah orang paling rugi dekat dunia ni sebab rasa dia memang sedap.Korang pernah tak bayangkan pergi makan dekat sebuah kedai yang berkonsepkan sesuatu jenama? 

Jujur aku cakap sebenarnya dah macam-macam tempat dan pakej perkahwinan pernah aku review sebelum ini. Alhamdulillah boleh dikatakan so far semua tempat dan pakej yang pernah aku review semuanya terbaik dan suka untuk aku cakap makanan yang disediakan untuk pelbagai acara oleh mereka sedap-sedap belaka. 

Bercakap mengenai ubat-ubatan dan produk kesihatan, korang pernah terfikir tak adakah produk-produk ini telah disahkan halal? 
Actually aku dah lama perasan pasal jenama NCIG ni. Buat yang tak tau dulu aku pernah merokok tapi tak adalah sampai ketagih teruk. Since NCIG ini adalah alternatif untuk membantu perokok berhenti daripada berhenti merokok, aku teringin nak tau fungsi dan rasa dia macam mana.