Pakej Perkahwinan Murah Dan Terbaik? Aku Recommend Hanana Group!

Jujur aku cakap sebenarnya dah macam-macam tempat dan pakej perkahwinan pernah aku review sebelum ini. Alhamdulillah boleh dikatakan so far semua tempat dan pakej yang pernah aku review semuanya terbaik dan suka untuk aku cakap makanan yang disediakan untuk pelbagai acara oleh mereka sedap-sedap belaka. 




Puas Hati Dengan Hanana Group

Ini termasuklah mengenai Hanana Group, sebuah pengendali acara dan katering yang semakin dikenali terutamanya di Putrajaya.  Sebenarnya ini bukanlah kali pertama aku perkenalkan Hanana Group ini. Kalau korang pernah baca blog aku,  pernah beberapa kali aku bercakap mengenai mereka. 



Makanan Sedap-Sedap Belaka 

Bukanlah nak puji lebih ke apa, so far aku suka dengan aneka makanan yang disajikan. Memang sedap-sedap belaka. Baik datang semasa berbuka puasa atau majlis perkahwinan, dua-dua pengalaman aku pernah cuba dan tak mengecewakan. Selalunya kalau tahu Hanana Group yang mengendalikan majlis tersebut especially di lokasi mereka, Ambassador Putrajaya memang aku akan cari sambal sotong basah dan kerutuk daging. Sedap oi! Terliur dah ni! 





Open Day & Food Tasting 

Bercakap mengenai Ambassador Putrajaya yang terletak di Presint 15 Putrajaya, diorang akan buat Open Day & Food Tasting tidak lama lagi. Dekat situ, aku nak ajak korang datang, tengok dan rasa sendiri makanan yang diorang sediakan.  

Dekat sini juga, korang boleh pilih dan lock terus pakej yang berminat. Selalunya kalau dorang buat open day akan ada promosi khas. Rugi pula untuk korang yang nak kahwin tak lama lagi tengah cari pakej perkahwinan murah tak rebut peluang ini. 




Nak datang ke sini? Boleh tapi kena RSVP dulu ya sebab mudah untuk dorang reserve tempat duduk korang kelak. Datang satu family pun boleh tapi terhad seramai 5 orang ya untuk satu keluarga. Jadi kalau korang berminat, sila hubungi nombor di bawah untuk pengesahan datang. Insyallah aku pun akan kesana, survey apa yang patut hehe. 


“FOOD TASTING & OPEN DAY” di AMBASSADOR PUTRAJAYA

Tarikh   : 22 September 2019
Hari      : Ahad
Masa    : 12.00 pm – 04.00 pm
Tempat : Ambassador Putrajaya
92, Jalan Perak, Persiaran Diplomatik Presint 15, 62050 Putrajaya

Hubungi : 




No comments: