Sejak kebelakangan ini,  aku kerap juga nampak kawan-kawan muatnaik gambar diorang makan dan bergambar di sebuah lokasi. 


Hampir setahun sebenarnya dunia berhadapan dengan penularan wabak COVID-19. Kalau ikutkan dah lebih setahun pun cuma Malaysia yang mungkin bernasib baik agak lambat dijangkiti wabak ini. 



Cabaran tulis blog 14 hari aku hampir gagal walaupun baru masuk hari kedua! Sibuk sedikit hari ini (dibaca semalam)  sebab aku baru lepas ambil kereta dan buat sedikit photoshoot. 


Selamat tahu baru 2021! Nampak tak baru nak wish bagai, sebab jujur aku cakap dah lama sangat tak tulis yang agak personal dalam blog ini. 



Pada mulanya bila terbaca tajuk filem Petaka, aku sangka kan mungkin macam filem mistik apatah lagi pada permulaan filem ada menyebut mengenai rumah pusaka. 


Bersawang okay blog aku! Walaupun PKP tak tahu apa yang aku habiskan masa, tengok kalendar dah nak habis PKP. LOL