Bercakap mengenai produk atau barangan rumah yang cantik, eksklusif dan semestinya dengan harga yang berpatutan, apa kata korang pergi ke HOHM yang kini telah dibuka di Pavilion Bukit Jalil. 


Merancakkan lagi perayaan Hari Natal atau Hari Krismas buat kawan-kawan yang akan meraikannya kelak, Eastin Hotel Kuala Lumpur. 



Aku tak pasti ada orang baca ke tak blog ini. Kalau yang baca terima kasih diucapkan dan mungkin korang perasan blog aku agak berhabuk bulan ni. 

Jarang update, kalau update pun tak sekerap dulu.Tah lah hilang semangat kejap. Tiba-tiba jadi sangat penat, tak cukup rehat, kalau ada masa free pun aku hanya duduk termenung malas nak buat apa-apa. 

Artikel ringkas ni pun aku update sebab teringat akan komitmen dan artikel yang perlu dikemaskini. Nak update blog ini kena ada masanya dan perlukan sesuatu sebagai teman. Kalau tak memang terus berhabuk. 

Okaylah sekian luahan hati ringkas terima kasih kerana membaca, doakan kesihatan dan semangat aku juga okay walaupun aku tak rasa ada orang akan baca HAHAHAA. Okay tunggu next entry esok..

Hilang Semangat

by on 14.12.21
Aku tak pasti ada orang baca ke tak blog ini. Kalau yang baca terima kasih diucapkan dan mungkin korang perasan blog aku agak berhabuk bulan...