[UPDATE] TERIMA KASIH KEPADA YANG JOIN SEGMEN : BOY VS GIRL

Assalamualaikum kepada semua yang rajin membuka blog aku ni. actually entry ni aku nak tulis semalam tapi tak sempat. untuk pengetahuan pembaca yang masih tak tau lagi, semalam aku dengan cik aydah kite, ada menganjurkan segmen "Boy VS Girl :Battle of habit"



idea sengal aku ni timbul sebab selalu juga aku tengok tingkahlaku orang, tapi dalam masa yang sama nak tau juga pandangan orang lain. jadi setelah berbincang dengan cik aydah. hasilnya terjadilah segmen ni. takut juga tak ada yang join atau kena hentam sebab kiteorang ni blogger #BBNU - ayat pasrah -_-" , tapi bila dah promote,blogwalking semua, hasilnya ada 12 orang blogger yang join segmen ni. terima kasih sebab join segmen ni walaupun ada  yang kena maki , perli dalam buat entry ini. 

jadi secara keseluruhan, blogger pihak perempuan menang sebab dorang buat 8 entry untuk bidas 4 entry daripada pihak blogger lelaki. aiceh dah macam balas hantaran pula. dalam pada tu bila kiteorang buat segmen ni, terdapat lah juga suara - suara sumbang yang tak puas hati. ada yang cakap kiteorang kejar trafik , cari publisiti, buka keaiban orang. komen dan penjelasan aku , kiteorang tak kejar trafik atau publisiti pun. kiteorang buat ni sebab nak tengok kemampuan dalam bidang penulisan ni. kalau orang baca  then follow tu sebab keinginan masing - masing. tak ada  pun aku letak.....

"kalau nak join segmen ni, korang wajib follow kiteorang" .

haha ade ke idok? bak kata ben ashaari ," Sebab itulah setiap blog punya  pengikut yang berbeza beza bergantung pada citarasa masing - masing .Sekurang - kurangnya aku punya identiti tersendiri.Korang lak camana?" nampak kan? jelaslah mentaliti orang yang baca tu rendah sampai  komen macam nak aibkan blogger yang tulis tu. macam aku cakap awal - awal, segmen ni pasal pendapat masing - masing. setiap orang ada pendapat masing - masing . kalau nak balas balik , buat je entry dan letakkan korang di pihak mana, lelaki atau perempuan.

sebenarnya yang boleh jadi kontroversi segmen ni sebab orang yang condemn kiteorang tu, tak memahami betul - betul tujuan kiteorang buat segmen ni, lain kali fikir dulu sebelum komen yer cik anonymous. sekali lagi aku cakap ni hanya sekadar segmen, terima kasih sekali lagi buat blogger yang join segmen ni, mohon seribu kemaafan dari pihak kami kalau terdapat salah silap dalam segmen ni, tiada niat untuk jatuhkan sesiapa . ok kalau nak baca hujah dorang silalah klik link - link blogger dibawah. ok chow bebeh! - #tutupbuku 

Perempuan
AMNI 

Lelaki

Bebot Menderum : 
1. tips buat blogger #BBNU macam kiteorang: jangan sesekali mudah tersentap dengan komen pembaca, jadikan itu sebagai pembakar semangat untuk terus berkarya 
2. nak cari orang yang boleh buat header , template dengan kadar segera .

5 comments:

dean said...

yay .. eh why laki 3 jer ??? uhuhuhu

:: Khai Artzfar :: said...

@deansebab lelaki tak ramai join haha mungkin kurang minat kot uhuhu

dean said...

@:: Khai Artzfar :: x per nanti kite wat lagi yerk ,,,

:: Khai Artzfar :: said...

@deanhahaha ok.thanks for the support bro

RinsyaRyc said...

ai pun ade identiti sendri ^^