Bebot Menderum : Fotogedik or fotogenik? eherherher :P
Assalamualaikum buat semua pembaca, bloggers , braders dan sistah sekalian .(¬_¬")pheww agak lama tak menggedik tulis entry macam ini . entry kali ini lebih kepada mengenai catatan perjalanan sepanjang aku bercuti. kalau tak suka macam biasa, sila klik X berwarna merah di atas desktop korang. trimas >_<.eherherher ok aku serius....



untuk makluman korang aku back to kl ni sebab dua benda jer. satu sebab aku ada english camp bersama - sama kanak - kanak sekitar puchong dan yang keduanya , aku ada watikah perlantikan sebagai Majlis Perwakilan Pelajar kolej aku sendiri. nak tau aku duduk kolej ape pandai - pandailah korang godek sendiri yer. jap nak promote satu gambar .


tapi bukan pasal watiqah ni yang aku nak cerita, untuk kali ini aku nak cerita lebih kepada english camp yang kiteorang handle dekat masjid terapung as - salam puchong. dan program ni untuk pengetahuan korang, kali ke dua yang kiteorang handle sendiri, starting from A to Z. haa ko ade ? ngeh, ngeh,ngeh. Alhamdulillah , semuanya berjalan dengan lancar. walaupun terdapat ramai haters yang memboikot kami untuk menjalankan program ini, tapi dengan berkat Allah S.W.T kami berjaya harungi semua ini . Aku sangat bersyukur sebab melalui program ini , aku banyak belajar mengenai kehidupan  yang bakal aku tempuhi selepas ini. bukan setakat itu je, melalui program ini juga , aku dapat berkenalan dengan beberapa individu dan tidak dilupakan juga, dapat berjumpa dengan kanak - kanak yang bagi aku cukup pintar , aktif dan sporting. thank you kids!! you guys enlighten our day!!!




bagi aku , kanak - kanak ini merupakan ciptaan Allah yang paling indah , kerana mereka sangat unik, dikurniakan dengan pelbagai kebolehan. cukup dengan melihat telatah dorang , penat kiteorang ni terus hilang sebab terhibur dengan ragam masing - masing . (¬_¬") aku cakap macam dah ade anak jer. kekekeke. and you know what ? lepas mengajar dan handle camp ni, hati aku untuk start praktikal meluap - luap tau tak. biarlah orang kata 'ala mesti lama - lama ko bosan punye' bagi aku , aku tau siapa diri aku, yang penting dengan pertolongan Allah S.W.T , Insyalllah akan dipermudahkan jalannya.  so habis cerita bab itu , sekarang ruangan aprearisasi untuk mereka yang terlibat sepanjang camp ini .aicehh ayat berdarjat tinggi, eherherher...



untuk kawan - kawan yang selama ini bersusah - payah harungi bersama - sama aku suka dan duka jayakan program ini , aku ucapkan bebanyak terima kasih sebab walaupun ada yang sakit, sanggup balik ke KL , sumbangkan tenaga untuk program kali ini. aku sangat bertuah sebab dapat kawan macam korang . aiceh ayat jiwang je eherherher... then kite dah tengok kan? program ini berjalan dengan lancar. sesungguhnya perkara yang baik akan selalu diuji dan hasilnya Insyallah akan berjalan lancar. thanks guys!




untuk madam yang terlalu banyak berjasa kepada kiteorang, on my behalf of my friends , I would like to say thank you very much for giving us opportunity and great experience handling this program. kiteorang tau , madam bertegas semua itu , sebab nak kiteorang belajar. Alhamdulillah , kiteorang sangat bersyukur berjumpa dengan madam. tanpa madam , kiteorang tak akan dapat pengalaman yang cukup indah seperti ini. Hanya Allah yang dapat membalas jasa madam and for sure we will always pray for you . 



to the kids , for sure you guys are our great experience .we had a great moment spending time with all of you . it was super awesome and start creating bonding between you and us . i hope you feel the same too and I want take this opportunity to take an apologize for all our wrong. take it as an advice because it can be useful in your future. best of luck from us , i hope next time we can meet again, Insyallah. not forgotten to ustaz shafwan , terima kasih sebab beri tunjuk ajar dan layan kerenah kiteorang, ampun maaf dipinta sekiranya sepanjang pembabitan kami , terdapat salah dan silap.

untuk lihat lebih gambar klik je :





Bebot Menderum :  
*insyallah kalau berkesempatan kita jumpa lagi :)
*gambar tak dapat nak upload banyak sebab line lembab tahap dewa
*to haters! mission accomplished. kiteorang berjaya handle this program :)


SATU CATATAN

by on 17.12.11
Assalamualaikum buat semua pembaca, bloggers , braders dan sistah sekalian . (¬_¬") pheww agak lama tak menggedik tulis entry macam ...
Assalamualaikum kepada semua pembaca ,  braders dan sistah sekalian. tak dilupakan juga kepada rovers dan bloggers!
 agak - agak korang sihat tak? err betul ke bm aku nih? haha terkejut tak aku buat comeback? ekceli entry ni kebetulan nak ditaip sebab ade insiden misteriiiiiiiii!! malas nak komen pasal dah berhenti blogging or what so ever.

untuk pengetahuan kengkawan semua , baru ni digi ada buat konsert jelajahnyer pun dekat alor staq. aku pun kebetulan dapat tiket free. cheq nak habaq mai antara #retiss yang turun padang hotel malam tu , ada kawan masa kecik - kecik iaitu shaheizy sam, kawan masa mak mengandung , 6ixth sense , pastu kawan masa main gasing , aizat , adi fashla , zizan, dan amir jahari.  jom usha sat gambaq...






tapi dalam entry kali ini bukan nak cerita pasal #retiss tapi nak cerita pasal benda yang menapak dekat #retiss. dah nama pun misteri tak kan nak cerita pasal doraemon pula. korang tau tak time aku tangkap gambar 6ixth sense tengah nyanyi memang aku tak perasan ada something atas kepala vokalis dia. then bila aku tengok balik, ada something beb atas dia.


sekali nampak macam joker pulak. eherherher..-_-' ok tak lawak. kalau nak kata flashlight memang lepas daripada kiteorang tengok gambar ni, double check memang x de spotlight atau suku sakatnya yang berwarna atau bercorak seperti ini . nak kata audience bawa memang tak la. sebab sebelum masuk memang kiteorang kena periksa habis dengan pokcik RELA. 

untuk pengetahuan korang juga , keesokan harinya gambar yang aku tangkap dalam kamera , hampir kesemuanya rosak. sebelum tu memang ok. mungkin kebetulan je kot. terpulang kepada korang untuk buat andaian sendiri . for sure bukan kita je yang duduk kat bumi ni. ada jer gajah  rimau dan lain - lain. ekekekee. ok dah mengantuk. salam semua! adios...

Bebot Menderum : malam ini malam ape erk ? kekekee