KO SANGAT TAK OHSEM.....



Amaran! Segala kandungan yang terdapat dalam post kali ini ada kena mengena dengan yang hidup , masih hidup , terlalu hidup dan yang bergelar makhluk manusia..... 

KO TAU ??

ko sangat tak ohsem bila dalam LRT usha orang semacam jer. tambah  - tambah lagi yang usha macam nak terkeluar anak mata tu. 

 *rase nak cungkil terus pun ada buat kengkorang yang suka usha macam ni*

nak kata kita ada buat salah tak ada pun. nak kata pakai baju macam alien lagi ler tak de. mungkin satu perkara je kot yang aku tau kenapa kadang - kadang aku terasa kena  usha, sebab aku hot, tuff, ade 3 sixpack , berkarisma dan aaron aziz ikut muka aku. eherherher....

ko sangat tak ohsem  bila hisap rokok then hembus tepat ke muka orang hotsetuff macam aku. ko nak hisap ke nak makan ke rokok tu ikut suka kau la. 

 *budak ni kecik - kecik dah jadi naga*

tapi yang ko meroyan sangat nak jadi naga main hembus - hembus kat orang tu dah kenapa sengal? sekali ko hembus asap tu kat orang , dorang boleh kena penyakit tahu tak? risiko nak mati , kena kanser tu tersangatlah tinggi. kalau kenkorang yang main hembus kat aku , then kene flying kick tu janganlah ditanya pula kenapa korang dapat "hadiah" dari aku. aku tak nak mati katak sebab aku bujang dan tak kahwin lagi.bagi aku peluang sambung generasi aku dulu yer.... 

ko sangat tak ohsem bila ko jumpa orang terus cakap orang tu gemuk/buruk/hodoh dan sebagainya. ko tau tak that thing sangat insulting tahap dewa! . biarlah dia gemuk/buruk/hodoh yang ko sibuk - sibuk nak perli dia tu dah kenapa? kalau sekali boleh tahan lagi , tapi cakap berkali - kali tu yang buat aku terasa nak bagi "give me five" kat muka orang yang cakap camtu. dah perfect sangat ke diri tu sampai cakap kat orang? kesian kat mereka yang makan hati tu tahu?

*salah satu sebab kenapa gemuk itu sangat seksi hahaha *

Ko sangat tak ohsem bila tak sembahyang . kalau ko cantik , orang nampak dia akan cakap "cantiknya dia" tapi kalau orang nampak ko tak sembahyang dalam hati dia akan cakap " shaitonnyer dia".



cer sembahyang , tak susah dan tak lama pun, 5 kali sehari jer. nak nampak ohsem sembahyanglah baru cukup pakej beb! baru nampak ganteng macam nabi yusuf...eherherher...

dah habis......

suka? like di sini juga : BLOG BUDAK PACAK

p/s  : sentap tak ? eherherher

3 comments:

aydah ahmad said...

huby ohseem tak . hahaha .;pp

p/s ; miss you <3

:: Khai Artzfar :: said...

@aydah ahmadhahaha insyallah ohsem...hahaa

CekbOlat-bOlat said...

sngat tk ohsemm ! sngguh sialtonnn betui org gituuu..