TRIBAL HALLOWEEN BERSAMA NUFFNANG DAN RESORT WORLD GENTING HIGHLAND PART 3



keesokan paginya merupakan hari terakhir kami di Awana Long House . sebelum tu untuk pengetahuan korang juga , Awana Long House ni terletak pada ketinggian 3000 kaki di atas permukaan laut ! even 2 hari je camping ni tapi terasa mesra giler. well I think that is what we call blogger ! orait pagi tu  kebanyakan blogger tak mandi kes nya air sejuk tahap gaban boleh capai tahap brain freeze tahu! kehkehkeh...

 muka - muka tak mandi . sapa mandi dia pelik

 sebagai acara terakhir kami, sukaneka menjadi 'pertaruhan' untuk para blogger. antara game yang harus dimenangi oleh para blogger adalah lari sambil kutip getah , kasut terompah , jalan sambil bawa belon, balut mumia dan juga ikatan terpanjang. apa pun layan gambar di bawah...







dah penat main game semua, tibalah masa untuk acara kemuncak iaitu sesi pemberian hadiah keseluruhan aktiviti kepada para blogger . untuk kumpulan aku -Slayer, kalah ke menang ke muka eksaited je masing - masing .. kahkahkah..


Sneak Peek - ini bukan Maya Karin mahupun bintang K-Pop, ini Encik Zoul merangkap moderator kami

 nampak tak betapa eksaited nyer kumpulan kami 

 
 pendek cerita semua blogger bawa balik hadiah - hadiah yang lumayan !

sebelum balik , kami bergambar sebagai tanda kenangan

jadi itulah sedikit cerita mengenai travelog budak pacak di Awana Long House Genting Highland.. nak tau apa yang aku menang? 


2 tiket ke Theme Park Genting Highland, 4 Tiket ke Snow World dan juga 4 Tiket Sky Venture . total = RM 400++ ahaks! *hibri menang dekat 1k jelez betei*

Ucapan terima kasih tidak terhingga kepada Nuffnang dan Resort World Genting Highland kerana sudi mempelawa dan menaja kami untuk event kali ini ! 

p/s : next entry travelog to Sabah 


1 comment:

Mira Cikcit said...

Best! Best! Banyak jugak kau menang