NAFAS BARU

Assalamualaikum , salam sejahtera semua orang ! 


Yeah men ! mulai hari ini blog budak pacak dah ada domain sendiri , iaitu www.budakpacak.my . kalau sebelum ni pakai url khaiartzfar.blogspot.com orang susah nak ingat. jadi dengan adanya domain baru ini diharap dapat le senang ingat kehkehkeh. 



Oh yer aku nak berterima kasih kepada Blog Kazen yang menaja domain aku untuk kali ini. Alhamdulillah rezeki. jadi sebenarnya ulangtahun blog ni jatuh bulan 12 hari tu, tapi disebabkan terlalu sibuk  dan join  satu GiveAway untuk rakan sponsor, aku terpaksa tunda ke satu tarikh yang akan aku beritahu dalam masa terdekat, Insyallah satu contest akan diadakan nanti.



Jadi bila dah domain baru , tahun baru, mestilah kena bagi nafas baru. tak kan benda lama je ye dak. jadi blog budak pacak ni masih lagi dalam construction . segala nasihat dan pandangan amat digalakkan , nanti bila dah siap semua , aku akan announce serentak dengan contest yer .  Insyallah ! Oh lupe terima kasih sebab singgah. kehkehkeh ...

p/s : bila dah baru tetiba yang'lama' semua hilang *sigh* 


WOW! Menangi percutian ke Doha dengan merakam gambar korang sendiri !

11 comments:

Lyeen De Syifa said...

wah..untunglah dah tukar domain...lyeen ni taktaw lgi bila nk tukarnya pun..adeh..

Khai Artzfar said...

@Lyeen De Syifahaha try ler google skmm rasanya ada lagi yang pemberian domain percuma tu

zila manaf said...

welcome geng dot my :)

Nur Atiqah said...

nanti wat la tuto mcm mana nk tukar domain. teringin jugak...

Anonymous said...

Juste envie de partager quelque chose. Je dois soumettre mes blogs des sites de blog avec tant de gens à lire des blogs. C'est ce que j'ai le plus besoin ..

Khairul Zamri said...

Good luck bro. Happy blogging :)

Khai Artzfar said...

@zila manaf haha trimas !

Khai Artzfar said...

@Nur Atiqahactually ni org tukang buat, insyallah akan tolong :)

Khai Artzfar said...

@Khairul Zamriterima kasih daun keladi nanti tolonglah lagi :D

Anonymous said...

http://www.world66.com/member/izmakri2003_tadala can i get high off cetirizine [url=http://www.world66.com/member/ustsi1960_levitra]Zyrtec cetirizine chlorhydrate effets secondaires 10mg[/url] peut prendre cetirizine chlorhydrate de pression arterielle effets secondaires cetirizine hcl 10mg effets secondaires cetirizine hcl 10mg http://www.world66.com/member/innisdi1967_cetiri ce qui est la cetirizine HCl 10 mg utilisees pour [url=http://www.world66.com/member/itasya2001_vardena]pouvez obtenir un arret cetirizine[/url] can you get high off cetirizine 10mg peut vous aider a cetirizine haute perrigo cetirizine hydrochloride tablets 10 mg 300 ea http://cetirizine-zfo5809.eklablog.fr/ zyrtec cetirizine hcl antihistamine 10mg [url=http://everyoneweb.com/cetirizine1977a160]cetirizine 1000mg[/url] Artiz cetirizine hcl 10 mg perrigo cetirizine hydrochloride tablets 10mg peut faire une surdose chlorhydrate de cetirizine

Nulia Jezeera said...

wahh ...dh tukar domain ...huhuu