IRON MAN 3 : MY WAY

Assalamualaikum , salam sejahtera semua orang !

pernah tengok ironman? aku berani cakap terutamanya yang lelaki mesti pernah tengok ataupun tertengok kehkehkeh, bagi aku memang peminat tegar pendek kata kipas susah mati untuk citer superheroes ni. jadi bila dah keluar ironman 3 ni jadi super excited nak tengok. sebab dengar cite lagi advance !

selalunya aku ni memang kaki berangan , feeling-feeling nak jadi superheroes kononya kehkehkeh. tapi andai kata diberi peluang upgrade ironman , ini yang akan aku improve !! 

ANIRON 

sebab apa iron mutant ? sebabnya iron man yang lama telah diberi nafas baru , diberi superpower dari alam semula jadi dan haiwan daripada empat unsur . api, air , tanah, udara. yang membezakannya adalah dari segi warna, kuasa dan juga bentuk.  masing - masing mengikut unsur - unsur . haa dekat sini aku bagi lagi detail


Fire Lion
- Kuasa dari sumber api 
- Kalis Api,
- Senjata : Busur Api 

Icy Shark
- Kuasa dari sumber air
-Boleh membekukan musuh
-Senjata : Tukul Ais 

Mammoth Earth 
-Kuasa dari sumber tanah
- Ciri pertahanan yang paling kuat dari semua unsur
- Senjata : Pertahanan Batu 

Flying Eagle 
-Kuasa dari sumber angin
-mampu terbang lebih laju dari sebelum ni
- Senjata : Pistol udara 



haaaa! superb tak ? siapa cakap umur macam ni pun boleh create superhero. kehkehkeh.tak salah untuk lontarkan imaginasi kan? kalau tak macam mana superhero boleh terhasil ye dak? so korang punya iron man camner?


p /s : sangat tergilakan citer superheroes tapi tak reti melukis LOL 

3 comments:

Nulia Jezeera said...

wah .....ilmu iron man lah ....

bagus-bagus ... teringat kat my ank cousin ...

Suspek Utama said...

hahaha..kira ok la lukis camtu sebab nampak rupa lagi..hahaha

Anonymous said...

Hey! Quick question that's totally off topic. Do you know how to make your site mobile friendly? My weblog looks weird when viewing from my iphone. I'm trying
to find a template or plugin that might be able to
resolve this problem. If you have any suggestions, please share.
Thank you!

Review my webpage: Jules Koles