#NNFOODFEST2013

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua orang !


Jangan terkejut sebab aku baru nak update pasal #NNFoodFest2013. Walaupun event ni dah berlepas, tapi kehangatan dia masih lagi terasa. Hari paling heaven kot aku rasa time tu ! 



Ini adalah kali pertama penganjuran Nuffnang untuk pesta makanan ! Korang cuma perlu Tweet dan dapatkan makanan secara percuma.



 Rata- rata makanan masa tu bukan macam taster, portion dia gila besar , memang kenyang dan puas hati .






Aku dengan member yang lain punya eksited datang awal, sebab nak survey tempat maklumlah takut ramai. Sekali bila time register je , berebut - rebut orang beratur untuk dapatkan 'doorgift' dari pihak Nuffnang.

 Kiteorang spent masa sehari suntuk dekat Sunway Pyramid semata - mata untuk #NNFoodFest2013 . Pada mulanya just nak lepak tengahari tu je sekali amik kau, sehari suntuk makan best - best. 




Hampir semua booth makanan kitaorang terjah antaranya adalah Planet PopCorn, Nando's , Crazy Potatoes, Burger Lab, Juice Work dan banyak lagilah. Kiranya time tu semua hajat tercapai, kehkehkeh.






 Dah la makan free, time ni jugaklah dapat lepak - lepak dengan member blogger yang lain. Semuanya bawa perut je . Selain makan free, kiteorang dapat bawa balik PowerBank,Snek dan cenderamata dari Nuffnang sebagai kenangan di #NNFoodFest . terima kasih Nuffnang! You Guys Rock!!! 

Credit : Nuffnang 

p/s : tak sempat nak jumpa dengan ramai blogger, makan punya pasal tak ingat apa dah kekeke 


3 comments:

alin amiera amiera said...

wah..meriqh sungguh mcm hari raye plok kn.. ^_^

rokot nuluhon said...

Program ni mcm best je :) kalau dkt2 nak juga join event ni hehe

Mira Cikcit said...

lapar balik weh tengok ni