November 23, 2016

Jualan Black Friday Online Yang Pertama Di Asia Tenggara

Kalau korang perasan lately ni certain online platform yang mengadakan jualan online. Tapi sesetengah je kan? Haa kali ini aku nak kongsi dengan korang yang CityAds buat jualan gila - gila punya yang menghimpunkan pelbagai platform jualan online




Jualan yang digelar Black Friday  - www.blackfridayasia.com bakal bermula pada 25 dan 26 November sahaja yang menampilkan Lazada, Zalora, Food Panda, Ebay dan banyak lagi weh! Yang bestnya lagi jualan ni diskaun sehingga 90%. Sebab tu aku cakap gila - gila 




 Dianjurkan oleh CityAds,  hi-tech provider yang membuat full-service performance marketing, Jualan Black Friday   - www.blackfridayasia.com ini merupakan  Black Friday Online yang pertama di Asia Tenggara. So nanti, korang boleh shopping online dengan mudah dengan hanya satu paparan je tak payah nak bukak banyak - banyak website 


Mesti korang tertanya ada apa dengan sejarah  Black Friday ni kan? Black Friday   - www.blackfridayasia.com ini adalah jualan sale global yang menghimpunkan pelbagai jenama besar dan kecil bermula dari USA pada November 1966

So macam mana nak shopping dekat Black Friday ni ? 

  • Buka laman web www.blackfridayasia.com
  • Jualan bermula jam 12.01 pada 25 November sehingga 26 November. Kena cepat tau sebab ramai gila orang nanti melepas 
  • Pilih produk dari syarikat jualan online yang korang dan check availability 
  • Order dan dapatkan diskaun yang best

Faham tak? Kalau tak faham tengok di bawah pula 



Untuk korang yang nak buat persiapan pada tahun depan, nak beli hadiah untuk krismas ke apa ke , ni lah masa yang sesuai. Bukan untuk pembeli je tau, untuk online seller pun ada peluang untuk join sekali jualan ni. Belum terlambat! 

Hantarkan permohonan korang ke sea@cityads.com. Manager dorang akan teliti dan balas permohonan korang secepat yang mungkin 

Untuk publisher pun ada, kalau berminat nak jadi publisher dorang , daftar di  http://join.cityads.com atau email di  sea@cityads.com.


So jangan lupa ke www.blackfridayasia.com pada  25 dan 26 November ini.Shopping penghujung tahun! 






0 Budak Rambut Pacak Komen: