November 30, 2016

Minum Passion D'Tox Boleh Kurus !



Cakap pasal kurus, semua orang nak kurus atau fit kan? Baik lelaki atau perempuan. Dan kalau aku sendiri. suka ambil produk yang berasaskan detox. Sebabnya korang sendiri tahu kan fungsi Detox macam mana?




Kali ni aku nak recommend dekat korang mengenai Passion D'tox ( PDX ) yang boleh membantu korang hilangkan berat badan secara ideal. Yang bestnya PDX ni tak macam Detox biasa tu yang selalu orang tak suka. 



Ini kerana PDX ni mengandungi campuran buah Markisa dan berries yang diperkaya dengan Vitamin C dan E. Minuman kesihatan ini membantu menyekat kalori yang terlalu banyak di dalam badan. Jadi apakah yang membantu menyekatnya? 

khasiat buah markisa


Jawapannya ada fiber di dalam PDX!  korang anggap je minuman  ini sebagai jus sebab rasanya memang macam jus pun.Cumanya ianya lebih berkhasiat dan banyak kelebihan









Nampak tak antara punca - punca lemak dan kolestrol berlebihan dalam badan korang di atas? 

So, kenapa korang wajib ambil PDX sebagai minuman rutin harian korang? 

KELEBIHAN Passion D' Tox 
  • Minuman Passion D'Tox ini membina pertumbuhan bakteria yang baik kerana ianya membantu membuat sistem pencernaan kita lebih lancar dan sihat. 
  • Diperkaya dengan Fiber, vitamin C , vitamin E 
  • Menyahkan toksin dalam badan
  • Mencuci usus di dalam badan
  • Mengurangkan lemak - lemak berlebihan
  • Membakar kalori
  • Tiada barang - barang terlarang seperti gula, pewarna kerana ianya adalah NATURAL
  • Tiada kesan sampingan dan diuji secara klinikal 
  • Menambahkan pertumbuhan bakteria sihat 
  • Membantu memperbaiki kulit 
  • Melambatkan proses penuaan kulit 
  • Menggalakan kulit bertambah sihat dan putih!

Korang kena / wajib / harus minum PDX ni! Hahaha at least adalah usaha tu kan? Kalau setakat duduk , terbaring bagai memang la tak jadi apa. Tips kalau nak kurus atau fit. korang tak boleh bergantung semata - mata pada produk. At least berjalan atau jogging , sebab minuman ini macam booster. 'Ianya menggalakan lagi fungsi produk tersebut apabila korang lakukan aktiviti sampingan. 

So siapa yang perlukan Passion D'tox ? 
  • korang yang ada masalah untuk turunkan berat badan 
  • mempunyai masalah penghadaman dan pencernaan 
  • korang yang selalu penat dan lesu
  • Korang yang mempunyai nafas berbau. Ini bermakna ada something wrong dengan korang punya digestive sistem 
  • Korang yang ada masalah kulit seperti jerawat dan sebagainya 





Bercakap pasal sampingan ataupun kesan, jangan risau ya . 



Ini kerana PDX telah diluluskan oleh KKM dan mendapat sijil halal. Aku ada buat sikit research pasal PDX ni. Rupa - rupanya produk ini mempunyai 2,000,000 product insurance. fuhh! Hebat !

Memang macam pisang goreng panas weh jualan dia. Mana taknya bila aku tunggu aku punya parcel terpaksa delay weh sebab habis stok. Korang tak caya tengok la conversation dibawah. Terpaksa tunggu restock 






So macam mana nak minum PDX ni? Senang je. Letak air, kacau dan minum! Tak faham lagi? Haa tengok gambar di bawah 
Untuk kesan yang lebih, minum sebelum tidur, dan keesokannya minum air suam secukupnya untuk menyokong proses detox. Ikut pengalaman aku, memang korang membuang habis la sampai perut rasa kosong giler 


Tapi diingatkan produk ini tak sesuai untuk perempuan mengandung dan kanak - kanak tetapi ianya selamat untuk breastfeeding mommies kat luar sana 

Dah ramai yang mencuba korang boleh tengok testimoni dibawah




Bukan dorang je aku pun ada la kurang berat jugak haaa!







Jadi tunggu apa lagi? Jom dapatkan minuman detox sedap , Passion D'tox SEKARANG dan realisasikan impian dengan live.eat.slim !

Untuk maklumat lanjut korang boleh 



atau pertanyaan di enquiry@passiondtox.com

1 Budak Rambut Pacak Komen:

Syafiqah Hashim said...

Ckup 3selfie tuu.. hihihiii..