November 24, 2016

Shopping di Shopback dan korang akan dapat cashback !


Kalau korang baca entry sebelum ni mesti korang tahu kan yang jumaat ini bakal berlakunya Black Friday yang merupakan fenomena jualan yang harganya gila – gila gempak dan murah. Kali ini aku nak kongsikan dengan korang platform yang best dimana bila korang shopping, korang akan dapat semula duit korang ( cashback)



Perkenalkan Shopback, salah satu  syarikat yang memperkenalkan cara membeli-belah serba baru ke arena membeli-belah online di Asia Tenggara sejak September 2014. Di shopback, dorang akan memberikan pulangan tunai (Cashback) sehingga 30% kepada pelanggan apabila korang membeli-belah di lebih 1,000 stor online, ShopBack telah menghubungkan penjual dan pembeli dengan sistem ganjaran yang menguntungkan kedua belah pihak.


Dalam Shopback ini ada pelbagai jenama dan platform popular seperti Lazada Malaysia , Groupon  Malaysia, Agoda Malaysia dan banyak lagi


Sempena jualan Black Friday , inilah masanya untuk korang bershopping sakan sambil dapat jimat dengan pulangan cashback .  Untuk jualan Black Friday nanti, dikatakan akan ada lebih 90% potongan diskaun dan pulangan duit korang sebanyak 30% yang turut menampilkan jenama popular lain seperti Taobao, Zalora, Sephora dan banyak lagi



So macam mana nak shopping di Shopback? Haa korang boleh klik link ni - https://www.shopback.my/?raf=BJPvBC untuk sign up -  sebab banyak kelebihan dia ataupun korang  boleh tengok tutorial video di bawah



Jadi jangan lupa ya jualan harga terbaik di Shopback! Banyak kelebihannya dan yang pasti jangan lepaskan Black Friday sebab ianya adalah Friyeay di Shopback

Pautan

2 Budak Rambut Pacak Komen:

I N A A I N A A said...

Huishhh best ni! thanks khai share.. hehehehe

Intan Saffyna said...

hi..saya datang follow sini:)