December 20, 2016

Dengan Digi Unlimited Daily Passes Korang Boleh Surf Internet Tanpa Had Dengan Hanya RM 1


Sebagai seorang blogger, social media influencer dan seorang remaja , handphone dan internet sentiasa menjadi kawan baik 24/7. Tapi masalahnya sekarang korang tahu apa? Tak cukup data, plan internet mahal sangat dan terpaksa lah menapak cari Wifi.



Sampailah aku nampak  Digi dimana korang boleh surf internet tanpa had hanya dengan RM1 sahaja weh. Fuhh giler murah weh. 3 Kali ganda murah dari apa yang aku pakai sekarang.  Digi melancarkan Unlimited Passes untuk korang yang prepaid user untuk nikmati perbualan telefon, surfing dan streaming secara unlimited hanya dengan RM1 sehari.




Bagi aku sangat murah! Bayangkan RM1 sehari pastu unlimited pulak tu. Kalau sebulan baru RM30. Murah kan?  Kalau korang rasa, korang bukanlah  jenis yang suka dengan sosial media sangat, jangan risau sebab nya dengan RM1 sehari, Digi menawarkan beberapa pilihan seperti ‘ Unlimited Video Streaming (Lite) , Unlimited Social or Unlimited Internet Calls via WhatsApp, WeChat dan Facebook Messenger

Unlimited Video Streaming (Lite)

Untuk korang yang suka layan video, layan movie dan drama online . Unlimited Video Streaming memang sesuai untuk korang. Walaupun video hanya Standard Definition tapi dengan RM1 sehari korang boleh tengok video dan movie di YouTube, Tonton, Iflix dan Viu sepuas – puasnya

Unlimited Social (Lite)
Untuk korang yang kaki facebook, plan ni bersesuai sangat. Sebabnya korang boleh surf, tengok video dan chat di Facebook secara unlimited ! Yang pasti hanya RM1 sehari


Unlimited Internet Calls
Bagi kaki borak pula, korang kena ambik plan ini dimana korang boleh buat video call, voice call di Whatsapp, WeChat dan Facebook Messenger selama mana yang korang mahukan dalam sehari.


Best kan? Hanya RM1 korang boleh lakukan apa sahaja yang korang mahukan sepuas – puasnya. Nak lagi details boleh baca di sini http://bit.ly/DigiPLUDP


Bagi aku, dengan Digi unlimited daily passes ni sangat membantu dalam membuat kerja dan update seharian. Tambah lagi sebagai social media influencer kan? Internet sangatlah penting dan harus mencukupi. 

Dengan unlimited daily passes ni for sure kerja aku lebih lancar sebab unlimited kan? Bolehlah update tanpa perlu risau kuota habis. Yeay!

#JomLive bersama Digi sekarang dan nikmati promosi yang menarik ni khas untuk korang social media lover!

0 Budak Rambut Pacak Komen: