December 16, 2016

Perfume Playboy Terbaru Mampu Bertahan 24 Jam

Aku kalau bab perfume ni cerewet sikit. Kena memilih baik dari segi bau ataupun jenama perfume tu sendiri. Sebabnya kalau tak kena bau, boleh buat moody dan sakit kepala weh 






So boleh dikatakan aku peminat perfume juga. Baik bau lelaki mahupun perempuan. So baru - baru ini aku berkesempatan untuk ke Majlis Pelancaran Perfume Playboy terbaru, The King and Queen of The Game. 








The King of The Game merupakan perfume yang direka khas untuk jejaka maskulin yang mengandungi campuran lemon, cardamon, black pepper, black coffee dan  Granny Smith apple. Bau dia agak sedikit manis dan lembut seperti bau vanilla 




Bagi The Queen of the Game , haruman campuran flora jasmine , orange blossom dan coffee foam menanti untuk para wanita. 




Untuk haruman terbaru Playboy ini, ianya menampilkan Skin Touch Innovation yang direka khas untuk mengekalkan kesegaran dan keharuman sehingga 24 jam. Perfume ini juga direka bagi mewujudkan one - to - one interaction dengan individu berhampiran. Malah deodorant pun ada 





Bagi korang yang tertanya - tanya adakah Playboy terbaru ini mengandungi alkohol? Jawapannya adalah tidak dan ianya telah diuji .Pek Haruman Playboy juga telah direka baru dan lebih elegant. 




Aku sendiri dah cuba Playboy The King of The Game , memang wangi dan addicted!! 
Untuk dapatkan perfume dan deodorant Playboy terbaru ianya berharga 

The King Of The Game 
RM 39.90

The Queen Of the Game
RM 42.90

Deodorant 
RM 18.90

Boleh dapatkan sekarang di pasaraya berdekatan!

1 Budak Rambut Pacak Komen:

Sizzling Suzai said...

dengar citer ada dpt lebih stu yg perfume gegirl tu HAHAHHAA bak mai sini! hahaha "^^ hi slm singgah dr sy lawat la blog sy plak HAHHAHAHA MEMAKSA! XD