Percaya Atau Tidak Produk Kerengga Boleh Buat Korang Kurus!


Siapa yang azam nak kurus tapi tak kurus lagi sampai sekarang? Kita geng! Murung sekejap bila fikir pasal nak kurus, fit bagai ni, raya pun dah tak lama kan? Of course masing – masing nak segak, handsome bagai kan? 





Produk Kerengga Boleh Bantu Kurus


Jadi untuk kali ini tersebutlah kisah aku nak cuba produk Kerengga ni haa. Bukan sebab dia letak kerengga ye kang tak pasal viral. Tapi sebab utamanya korang boleh kurus persis kerengga ! Tengok testimoni dia alahai membuak- buak perasaan aku nak cuba.

2 Produk Kerengga Dari Mediherba


Actually produk Kerengga ini datangnya daripada Mediherba dan nama Mediherba ni pun dah memang terkenal. Ada dua produk iaitu Kerengga Chocolate Shake dan Poopoil. Satu untuk minum dan satu untuk makan, sesuai untuk lelaki dan perempuan yang azam nak kurus sebagainya.


Kerengga Chocolate Shake



Aku tak sempat nak cuba lagi, tapi jap lagi aku bagitau kenapa. Sebenarnya Kerengga Chocolate Shake ini merupakan minuman berperisa coklat, dan ada yang cakap macam Milo. Yang bestnya ianya telah diformulasikan untuk membantu meningkatkan metabolisma dalam badan.


Bila metabolisma dah tinggi baru la badan dapat bakar lemak. Function dia lebih kurang macam fat burner tu haa. Okay ni tips aku! Siapa nak buat badan kan, better campur dengan protein, confirm padu!

Macam Mana Proses ‘Kurus’ Terjadi? 


Kalau korang fikir produk yang dapat membuang lemak menerusi proses air besar tu bagus, jawapan korang SALAH. Usus boleh rosak tahu! Jadi dengan Kerengga Chocolate shake ini, dia membuang menerusi air kecil. Yer la sistem perkumuhan bagai kan? Jadi lepas ambil produk ini, digalakkan untuk minum air banyak ya!


Kelebihan Kerengga Chocolate Shake 

  • Mengurangkan berat badan dengan cepat dan pantas. Bayangkan dalam masa seminggu pun dah boleh turun 3kg tau. 
  • Dapat mengawal nafsu makan. 1 sachet boleh kenyang sehingga 12 jam 
  • Tiada masalah cirit birit 
  • 1 sachet bersamaan dengan berzumba selama 3 jam atau berlari 9km ataupun sejam bersenam di gym. 
  • Mencerahkan Kulit 

KANDUNGAN KERENGGA CHOCOLATE SHAKE 

  • Serbuk koko 
  • Krimer tanpa susu 
  • Oligo 
  • Pati Guarana 
  • Garcinia Cambogia 
  • Citrus Aurantium 
  • Vitamin C 

Cara Minum Kerengga Chocolate Shake

Produk ini didatangkan dalam bentuk serbuk jadi lagi afdal kalau bancuh dengan air sejuk dan minum waktu pagi selepas breakfast.


Tips :

  • Untuk berat 80kg kebawah, disarankan 1 sachet untuk sehari 
  • Untuk berat 80 kg keatas , 1 sachet selepas breakfast dan 1 sachet selepas mkan tengahari selama seminggu 

Kerengga Poopoil

Okay untuk Kerengga Poopoil pula, ianya merupakan chewable table juga berperisa coklat.. Dikatakan kalau ambil sekali dengan Kerengga Chocolate Shake akan meningkat 20 kali ganda. Yihh betul ke ni? Hahaha tak sabar pulek. 


Kelebihan Poopoil


Actually kelebihan dia sama je macam shake itu tapi Poopoil ini membantu membuang 40% minyak dalam badan melalui buang air besar . Tapi ingat bukan sampai cirit birit ye, Yang ini bagus!

Kandungan Kerengga Poopoil


Isomalt 
  • Sejenis karbohidrat pemanis semulajadi 
  • Mencegah pembentukkan plak pada struktur gigi berbandingdengan gula biasa 
Cocoa Powder
  •  Coklat rendah lemak 
  • Menurunkan kolestrol jahat 

Milk Powder

  • Menguatkan tulang dan membantu mengekalkan kekuatan tulang 
  • Mencegah toksin dari berkumpul dalam badan 
  • Mengoptimumkan proses penghadaman

Lecithin Chitosan 

  • Menurunkan kolestrol 
  • Meningkatkan keergasan otak 
  • Menurunkan berat badan 
Testimoni Kerengga

Okay ini best tengok gambar dia terus semangat weh! Baik lelaki mahupun perempuan, semua berjaya! Aku pun teruja nak cuba ni haa!







Nak dapatkan produk ini? Jangan lupa klik pautan di bawah ya! Lagi gambar akan menyusul. Dengan ini aku umumkan Plan Nak Kurus Khai bermula!!


Instagram :www.instagram.com/kerenggalentik


Facebook : www.facebook.com/kerenggalentik



Whatsapp : wasap.my/60186610104/kerengga

No comments: