Fortune Burger Marrybrown Serius Sedap! Rugi Kalau Terlepas

Sebenarnya jujur aku cakap, tak yakin yang produk Marrybrown yang terbaru ini sedap macam jenama restoran makanan segera yang popular itu.






Marrybrown Perkenal Fortune Burger

Maybe sebab dah terbiasa dengan jenama tu, buatkan aku tak yakin dengan Marrybrown. Since baru-baru ini bersempena dengan musim perayaan Marrybrown telah perkenalkan menu terbaru menerusi  Fortune Burger yang begitu popular, aku pun sempatlah merasa dua Fortune Burger . 



Dua Pilihan Fortune Burger

Kalau nak tahu, Fortune Burger ini ada dua pilihan iaitu lada htam dan juga keju. Dua-dua aku dah rasa and surprisingly sedap weh! Terus fall in love. 




Aku difahamkan burger ini menggunakan daging paha ayam 100% yang dimasak segar. Lepas tu aku perasan untuk keju terdapat sekali cendawan. So makan memang crunchy dan sedap! 

Cuma RM14.60



Untuk harga set, cuma RM14.60 yang mana korang akan dapat  Golden Fortune Fries dan Minute Maid Refresh Orange. Puas hati! Perlua diingatkan menu ini cuma untuk masa terhad di musim perayaan ini. Lepas ini dah tak ada dah. Jangan kempunan pula ya. 

Cuma satu je harapan aku agar Marrybrown kekalkan gaya sajian begini. Barulah terus sukses! 


Instagram: Marrybrownmy

Youtube: MarrybrownTV



No comments: