Promosi Marrybrown Buy 1 Free 1 & Diskaun 40% Sempena Ramadan

Jujur aku cakap Marrybrown sekarang jauh lagi bagus daripada dulu. Buat korang yang fikir dua kali nak beli Marrybrown, tak perlu ya baik korang terus order sekarang! 




Promosi Berbaloi Dari Marrybrown 

Tambah lagi sekarang tengah ada promosi Marrybrown Berbaloi Puasa yang bagi aku tersangatlah berbaloi. Untuk pengetahuan korang, promosi ini ada melalui dua medium iaitu baik secara penghantaran menerusi GrabFood dan Food Panda atau korang boleh walk-in ke cawangan yang terpilih. 

Senarai Promosi Marrybrown 

Bagi Marrybrown Berbaloi Puasa, terdapat 3 promosi yang ditawarkan untuk korang iaitu 


1.Family Meals (Promosi untuk 'delivery' dan juga 'take away')

  • Set Berbaloi A (2 – 3 pax) – Harga dari RM24.90 
  • Set Berbaloi B (5 – 6 pax) – Harga dari RM49.90
  • Set Berbaloi C (8 – 10 pax) – Harga dari RM79.90






2. Buy 1 Free 1 (Promosi untuk 'take away')

  • Bubur Ayam MB
  • Cheesy Wedges
  • 6 pcs Chicken Nuggets
  • Chicken Sausage Burger
  • Mushroom Soup. 






* Terhad kepada 3 penebusan untuk satu transaksi.


3. Istimewa Ramadan  2 set MB Combo Meals hanya RM20 sahaja (Promosi untuk 'delivery')

  • Nasi Lemak MB Combo x2 @RM20
  • MB Hotouch Burger Combo x2 @RM20 
  • MB Lucky Plate Combo x2 @RM22. 





Puas Hati Berbuka Dengan Marrybrown

Macam aku, baru-baru ini datang secara walk ini ke cawangan mereka di Central i-City, Shah Alam. Jadi, aku telah pesan Family Meals Set C yang didatangkan dengan 

  • - 6 ketul Ayam 
  • - 4 Nasi Lemak MB ( di dalamnya juga sudah tersedia seketul ayam) 
  • - 12 ketul Nugget 
  • - 2 set besar French Fries 
  • - 1 set besar Veggie  Salad 
  • - Cheesy Wedges 
  • - 1 botol Air Coke 1.5 liter 


Nak tahu harga dia berapa? Kalau ikutkan harga asalnya adalah RM103.30 tapi lepas diskaun harganya cuma RM79.90. Murah kan? 




Tak cukup dengan itu, aku siap beli promosi Buy 1 Free 1. Aku beli mushroom soup dengan harga cuma RM4.00 dan dapat percuma satu. 

Memang berbaloi. Tapi perlu diingatkan ada promosi yang hanya untuk walk in dan ada juga promosi yang hanya untuk delivery.  


Promosi ini hanya berlangsung dari 27 April sehingga 23 Mei 2020 je tau! 

Untuk maklumat lanjut dan semak senarai outlet korang boleh klik pautan di bawah : 

IG: https://www.instagram.com/marrybrownmy/ 
FB: https://www.facebook.com/MarrybrownMalaysia/ 
Website: https://marrybrown.com/ 
Delivery: https://marrybrown.com/mb-delivery/

No comments: