TIKET LRT DAN MONOREL PERCUMA

Assalamualaikum kepada semua rakan bloggers dan pembaca sekalian. lama dah rasanya tak menghentak keyboard laptop ni, kekekekee. buat korang semua yang masih tak tahu lagi berkenaan pengedaran tiket LRT dan Monorel percuma kepada semua pengguna nya, jom kita review sikit artikel daripada Berita Harian Online


KLIK GAMBAR UNTUK TUMBESARAN 

jadi buat korang yang duduk area berdekatan LRT atau Monorel tu bolehlah dapatkan tiket percuma tersebut dengan kadar segera. walapun boleh guna untuk Sabtu , Ahad dan Cuti Am, tapi sekurang - kurangnya dapat kurangkan penggunaan kenderaan di jalanraya dan semestinya jimatkan duit,kan? khabarnya harga tambang pun akan diberi potongan menjelang 2012 nanti.kekeke....

 inilah rupa tiket LRT dan Monorel percuma.

bebot menderum: pendek pula aku rasa artikel kali ni =_='

2 comments:

Anonymous said...

waaa..mcm mane nk dpatkannyer ek??minta kat kaunter tu ker tau beri secara rawak?pelajar kptm...junior sem 1

:: Khai Artzfar :: said...

@Anonymousdptkannya di kaunter tiker berhampiran :)