ANAK AKU NANTI ADA MACAM BAPA DIA TAK?

assalamualaikum ! puhhhh tiup sikit dekat blog ni. berhabuk sebab lama tak update blog. agaknya spiderman pun dah bersarang. dulu time busy exam bukan main lagi idea mencurah - curah dalam gandum tapi bila dah habis exam satu pun idea tak ada. oh yer aku dah tamatkan semester 3. hopefully semua result nanti keluar seperti yang diharap. amin!

tengah aku memikirkan idea nak taip entry tup,tup.. terlintas pasal masa depan. agaknya siapalah yang bertuah jadi bini aku,eherherher,, sekarang ada pre wife jer. bini A dan bini B.anak pun aku ada sorang. tak caya korang klik ler benda - benda tuh. so sekarang aku dah ceraikan bini - bini aku tuh. anak pun dah hantar ke pusat kebajikan. sekarang terfikir kalau dah dapat bini , macam mana pula rupa anak aku? ada macam bapak dia tak? idea terfikir macam mana anak aku nanti sebab tertengok album lama - lama aku dulu. 
no wonder rambut aku masih tercacak sebab dulu pun rambut aku dah tercacak haha

 tu mak aku eherherher...

 yang ini pulak bapak aku... 


tersesat sorang kat situ..







semua gambar ni bapak aku yang ambil . adik beradik aku memang ada album sendiri. time kiteorang kecik - kecik dulu bapak aku memang akan ambil gambar kiteorang setiap bulan. so tak hairanlah minat bapak  aku  dengan dunia fotografi dah turun kat aku. so semua ini kita hanya mampu merancang.Dia yang merancang dan menentukan segalanya.  oh yer lupe pula, borang pencalonan isteri untuk aku dah dibuka. eherherher....

Bebot Menderum : mengira detik untuk penjenamaan semula :)

10 comments:

RinsyaRyc said...

hesy.. aku nak culik budak tu boleh? >_<

:: Khai Artzfar :: said...

@RinsyaRycbudak tuh dah besar pnjang dah haha

aydah ahmad said...

errr . naty anak kite ikot muke saya eh sayang . hahah

IkhAnif said...

comel macam anak kau...aku lettew..>_<

Kazen said...

kenangna sememangnye mengusik jiwa...nice pic n gud luck tuk penjenamaan semula :)

Entri terkini | 20 Tone/Attitude Words

:: Khai Artzfar :: said...

@aydah ahmadhahaa u ade lesung pipit x? i ade baka lesung pipit :)

:: Khai Artzfar :: said...

@Kazenhahaha thanks weyh!! :)

:: Khai Artzfar :: said...

@IkhAnifhaha tetibe nak plak ko kan?

RinsyaRyc said...

ahah. Ik takde baka kite dua.. lesung pipit ai sebelah kanan.. asal die takde lesung pipit? >_<

:: Khai Artzfar :: said...

@RinsyaRycsah dia anak orang lain tuh hahaa