May 11, 2015

JWEL Ice - Cream Kini Di Malaysia

JWEL Ice - Cream Kini Di Malaysia   |  Peminat - peminat aiskrim bersiap sedia untuk terliur sebab JWEL Ice - Cream Kini Di Malaysia. Mesti korang tanya kan macam mana dan dari mana JWEL Ice - Cream ni datang 




JWEL Ice - Cream ini datangnya dari F& N Creameries yang mengandungi 5 pilihan perasa premium aiskrim.  Setiap dari pilihan premium ini mengandungi pilihan perasa seperti 

The Decadent Duke of Vanilla iaitu perasa Vanila 
The Curvaceous Countess of Tiramisu bagi perasa Tiramisu 
The Delectable Duchess of Double Chocolate bagi perasa Coklat 
The Extravagant Earl of Caramel bagi perasa karamel 
The Brazen Baron of Dark Forest bagi perasa Dark Forest

Kalau korang tengok sendiri dari segi rasa dan bungkusannya memang layak digelar aiskrim premium dan setiap darinya menceritakan personaliti. Lagi info mengenai aiskrim ini akan Budak Pacak cerita dalam entry akan datang.

Buat korang yang tertanya - tanya bagaimana nak dapatkan aiskrim ini, haa please take note sebab korang boleh dapatkan complimentary of JWEL Ice - Cream ini di roadshow yang berikut 

1. UKM - 11 May 2015
2. Berjaya University College of Hospitality - 12 May 2015
3. UniKL - 13 May 2015
4. International Medical University (IMU) - 14 May 2015
5. Bangunan MARA - 15 May 2015
6. Menara Celcom - 18 May 2015
7. Institut Kemahiran Mara* - 19 May 2015
8. Institut Profesional Baitulmal - 20 May 2015
9. Lincoln Kelana Jaya - 21 May 2015
10. Plaza Month Kiara - 22 May 2015
11. Menara The Star, Phileo Damansara II - 25 May 2015
12. CyberMed - 26 May 2015
13. UCSI - 27 May 2015
14. Monash - 28 May 2015
15. KDU Damansara Jaya Campus - 1 June 2015
16. Ktar*- 2 June 2015

Remarks: 
* Lokasi mungkin boleh berubah , apa pun korang boleh update dengan facebook JWEL 


Pada roadshow yang lepas bertempat di Taylor University, Budak Pacak berkesempatan untuk melihat sendiri bagaimana pelajar - pelajar Taylor dapatkan JWEL Ice - cream ini sempena dengan Students Stress Day Free. Yer la memandangkan hari Khamis, most of students thinking about weekend ,dan sebab itulah ada quote 'TGIF' sebab dah tak sabar nak tunggu hari jumaat dan cuti hahaaha







Suasana di Taylor University memang havoc gilos, setiap dari ice-cream yang dorang dapat tertera quote yang berlainan sebagai pembakar semangat sepanjang hari tersebut, Pekena pula JWEL Ice- Cream, memang cool habislah jawabnya 



Jadi ingat yer kejar lokasi yang tertera di atas dan nikmati kesedapan JWEL Ice- Cream ini. Untuk maklumat lanjut boleh layari 


Website: www.jwel.my
Instagram: @JWELmy




0 Budak Rambut Pacak Komen: