December 08, 2015

Plaza Premium Lounge Changi Selesa !

Plaza Premium Lounge Changi Selesa | For those who keep update with my personal facebook account and Instagram, I think most of you know that me and my friends kena tipu dekat Singapore. And then after that satu persatu dugaan muncul . 

At that time masa dekat Changi Airport memang flat habis. Dengan tak cukup tidur, demam bagai. Luckily Madam Swee Lin from Plaza Premium Lounge KLIA2 telah hubungi management Plaza Premium Lounge Changi dan uruskan kemudahan untuk Budak Pacak sementara tunggu next flight pagi tu 




Terletak di Terminal 1, Expectation mungkin sama macam PPL lain sebab satu company kan. Tapi bila dah masuk, ternganga kejap. Perghh luxury gilos! Dekorasi dia sangat cantik dan nampak mewah. Malah Nap Lounge dia menghadap landasan kapal terbang. So memang cantik dan awesome





Tambah pulak sambil menghirup secawan kopi, nikmat weh. Terlupa sekejap segala masalah yang dihadapi. No wonder la PPL dah menang  banyak award. Sebab dia punya kemudahan sangat mesra pengguna 

Boarding time schedule board 




Anyone up for spa? 

orang cakap ini paling best dekat PPL! 


Untuk korang yang nak rehat dan baring pun boleh, bilik disediakan. Malah kalau ada masa untuk mencuba spa sementara tunggu flight, turut disediakan . Macam dekat PPL yang lain, dengan satu harga korang boleh makan sebanyak mana korang nak, rehat lah sepuasnya sebab PPL mengutamakan keselesaan pengguna 


Terima kasih Plaza Premium Lounge Changi kerana menyediakan perkhidmatan yang sangat selesa! 

Location
Level 3, Departure/Transit Lounge West, Terminal 1, Singapore Changi Airport
Opening Hours
24 hours daily
Contact Information
singapore@plaza-network.com
+65 64432730

0 Budak Rambut Pacak Komen: