January 17, 2016

Pembersih Muka Terbaru Safi Men

Pembersih Muka Terbaru Safi Men  | Kalau diikutkan lelaki ni simple je, tak perlu nak ada pembersih muka lelaki bagai. Kalau ada sabun tu, memang guna sabun je jawabnya. Tetapi kalau cuaca dan peredaran sekarang, muka tu dah jadi aset bagi lelaki.Tambah pulak cuaca iklim panas, jalan berhabuk membuatkan kulit muka mudah kusam.So untuk itu, lelaki sekarang memang menjaga muka. Kalau kulit berminyak, bermasalah,siapa yang nak kan? Tak selesa! 



Atas kesedaran ini, jenama halal no 1 tempatan, SAFI, telah perkenalkan rangkaian produk penjagaan wajah khas untuk lelaki , SAFI Men yang menjadi saingan produk pencuci muka lelaki yang lain. Kalau ikut dari segi pemerhatian saya, antara salah satu sebab kenapa korang kena menggunakan SAFI Men ini adalah kerana produk ini merupakan pencuci muka halal untuk lelaki



Mempunyai 3 variasi khas untuk  masalah kulit wajah, yang best nya lagi SAFI Men ini mengandungi H20 Cool Cactus. So bila korang gunakan SAFI Men, confirm sejuk dan segar je. Selalu kita mesti fikir produk pencuci muka  sama je kan? Sebenarnya SAFI Men telah dirumus khas dengan formulasi terbaik supaya bahannya dapat dipadankan dengan masalah kulit lelaki 



Korang mesti tertanya siapakah duta produk SAFI Men ini kan? Waktu gimik pelancaran dia haritu memang gempak. Mana taknya tiba - tiba ada orang turun dari tingkat atas menggunakan tangga. Beliau adalah duta bagi SAFI Men. Fattah Amin .



Lepas ni, jangan lupa dapatkan SAFI Men Dynamic White, SAFI Men Oil Control Clay dan Pembersih Wajah Acne Buster di pasaraya, farmasi , dan pasar raya hyper utama

Untuk maklumat lanjut boleh layari www.safi.com.my 

0 Budak Rambut Pacak Komen: