R.I.P JUSTIN BIEBER

assalamualaikum kepada semua... 



hari ini kita dikejutkan dengan pemergian penyanyi cilik  yang popular dengan lagu Baby iaitu Justin Bieber. JB dipercayai terbunuh akibat ditikam oleh sekumpulan penjahat. sesungguhnya suara Justin Bieber akan dirindui sepanjang masa. R.I.P Justin Bieber!! 

***** TRANSMISSION END *****
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
believe it? don't believe it man!! its such a rumors ! eh kemon la stop posting berita yang palsu boleh tak? hari tu cerita pasal jackie chan mati pastu Cut Tari. sekarang post dekat pesbuk cakap JB mati. memang la aku tak amik port pasal JB. tapi at least stop annoying people with that stupid rumors! cube kalau ada orang tulis kat pesbuk dia cakap korang dah mati " POLAN DALAM KENANGAN 2010 - 2011" . sakit hati tak bila tau berita itu palsu. grrr lagi satu bukan pasal R.I.P ni jer lagi satu pasal khabar angin yang tahap dewa. sebagai contoh "ESOK NEGARA MALAYSIA DAH BERTUKAR NAMA JADI NEGARA ZORAGON" tolonglah pakcik,makcik,abang ,kakak dan sengakatannya berhenti sebarkan berita palsu.memang aku tak percaya tapi kalau orang lain yang terus percaya benda - benda camtu? stop annoying people ok! and one more thing, I HATE CHAIN MESSAGE!!!! 

bebot menderum : banyak betul propa dalam pesbuk . sebenarnya dah boleh tukar dah jadi propabook.

3 comments:

RinsyaRyc said...

ahah. berenti sebar berita cemtuh. kalau betul2 jadi acane? hehe

:: Khai Artzfar :: said...

@RinsyaRyckalau kesahihan x pe.. eherherher

Ben'g Zuber Menolza said...

ntah lah... zaman sekarang...