OFFICIALLY FINAL YEAR STUDENT

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua pembaca ! 

entry kali ni aku nak cerita aku dengan secara rasminya jadi budak tahun akhir! kedebabomm! *blerghh motif sangat buat bunyi* sebenarnya aku patut cerita benda ni bulan julai dulu. kahkahkah ni dah nak penghujung semester wei baru nak cerita.

 busy tahap dewa weh dengan final year project, hal kolej , hal anak bini lagi. haih ditambah pulak dengan berotben  yang mati pucuk lagi. memang kerja aku menghadap dinding kalau bosan. memandangkan ini semester aku yang terakhir di kolej , MPP pun menghampiri sidang terakhir sebelum jawatan dibubarkan .

 jadi aku nak ucapkan banyak - banyak terima kasih kepada yang menyokong aku selama ini secara langsung atau tidak langsung. insyallah kalau ada rezeki aku buat makan - makan ajak korang ye. sebelum berundur layan dulu gambar - gambar  orang yang banyak menyokong selama  ini dan juga majlis yang berlangsung dalam beberapa bulan ini dan doakan hajat aku menjadi cikgu yang ohsem termakbul kahkahkah, ok bai ! 

 Majlis Hari Raya KPTM Kuala Lumpur, adik beradik lain mak bapak kehkehkeh



 Alhamdulillah , usaha semester lepas terbalas dengan mendapat anugerah dekan dengan orang - orang yang banyak bagi sokongan. Thank You Allah ! 


 Grand Annual Dinner : Back To School. Thanks to Tasha Manshahar & Syed Shamim sudi datang buat persembahan 



 menjadi juri untuk YouCanCampaign. Congrats BK 101


sempat lagi berjimba ke Genting Highland walapun cuti sehari kehkehkeh

ok itu saja ,jumpa korang dalam next entry !

p/s : siapa cakap jadi MPP tak boleh berjaya :)

13 comments:

Eazy Izzuddin said...

nak grad dah tu ...
pasti akan merindui zaman belajar
xD

Fendy said...

aku final year student gak...hehe

Dora said...

Congrats congrats! :D

I have two more years to go >.< but I am in no hurry tho haha

Afika Syafrizon said...

bestnya dapat anugerah dekan , congrates abang khai (:

Khai Artzfar said...

@Eazy Izzuddinfor sure :(

Khai Artzfar said...

@Fendyhi geng

Khai Artzfar said...

@Dorahaha thanks a lot

Khai Artzfar said...

@Afika Syafrizonhehe tqvm

♥ cik kieranaa ♥ said...

untg la dpt dekan. hehe.
guwa pon. thn depan akn jd dak last year! yahoooooooooooooooooooo!

aydah ahmad said...

same gors to you
semoga apa yang diimpikan akan tercapai . ily :)

Khai Artzfar said...

@♥ cik kieranaa ♥congrats juga :)

Khai Artzfar said...

@aydah ahmadamin.thanks :)

nadirahramadanna said...

abg ni da kawen ke??