KEMBALI !

Cak? 
 Assalamualaikum dan salam sejahtera semua orang!perghh giler lama tak update belog. ni kalau wujud di alam realiti letak pulak di atas almari confirm berhabuk gilos ! sejak bergelak cicer ni sibuk bebenor. Pagi mengajar , petang aktiviti kokurikulum, malam buat persediaan mengajar. cuti je terkejar event, haa camner nak belai belog ini enn? ok alasan semata - mata . so let me make a short and simple story  what happens before this okay ! 

Praktikum



Cakap pasal praktikum, sebenarnya lagi beberapa minggu je bakal menghabiskan sesi pengajaran dekat sini. 5 Bulan berlalu tersangatlah sekejap . Bonding dengan pelajar-pelajar disitu dah semakin rapat. Mula - mula masuk macam berharap akan berlalu dengan cepat, but then macam berharap akan kekal di situ.Well dimana ada pertemuan disitu ada perpisahan. Cuma satu je aku harap, ilmu yang aku sampaikan ini semoga berkat. blerghh dah kenapa ada ayat taching ni, padahal tak habis lagi. ok cite lain pulak...

Belog / Blog 

Belog? blog? blogger? oh macam tak layak je pegang title tu, semangat nak taip entry tu ada, tapi  disebabkan masalah sana sini, dan kemalasan, kesayangan menyimpan lemak jari menyebabkan entry tak tertaip ! lepas ini kena buat ikrar baru la gamaknya haa dasar pemalas diri ini ....

Event 



Sejak kebelakangan ini, rezeki murah, Alhamdullilah. banyak juga dapat jemputan acara korporat terutama dari Resort World Genting dan Nuffnang ! . hahahaha nampak tak game dia dekat situ? pergi acara rajin, nak taip entry punya la malas . *sigh* so untuk update event - event ni akan ku ceritakan nanti termasuk event esok nantikan ! 

Sosial Network 
 


Sejak ada 'bini' baru ni, makin galak aku ke depan. bukanlah galak macam mana, cuma nak cerita ada beberapa akaun sosial network baru ,sebenarnya nak promote* kehkehkeh 

Instagram : khaiartzfar
WeChat : KhaiArtzfar 

haa itu je la update untuk kali ini, jadilah enn daripada tak ter update. jumpa lagi dalam next entry mengenai satu event yang gempak ! babai !


p/s : macam mana nak hilangkan malas ? 

3 comments:

luqman zakaria said...

bile dh lme x update blog..sure byk bende nk share..huhu

Khairul Zamri said...

welcome back sir pacak huhu

Anonymous said...

Download yt videos as mp3
[url=http://www.youtube.com/watch?v=rDR2VI_gXPw]Imagine dragons radioactive[/url]