Jualan Penghabisan Stok Aussino

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua .

Jualan Penghabisan Stok Aussino ? Nak tahu dekat mana dan bila , kenalah baca sampai habis yer .

Seperti yang sedia maklum , Aussino adalah jenama kelengkapan rumah yang terkenal baik di Malaysia ataupun di luar negara . 



Pada 25 - 27 April 2014 nanti bertempat di Syopz Mall,  Taylor University Lakeside Campus akan diadakan jualan penghabisan stok barangan jenama Aussino. Dan yang pasti harganya adalah potongan yang giler gempak sehingga 80%.


Bagi Budak Pacak nanti secara kebetulan memang nak cari bedsheet, setelah godek - godek page Aussino ni, memang confirm akan beli satu disana nanti , mana taknya diskaun sehingga 80% kot, siapa yang tak nak beli 

Kalau sebelum ni harga mencecah ratusan ringgit , pada hari tersebut mana tahu ianya mencecah puluhan ringgit kan ? Jadi buat korang yang tercari - cari kelengkapan rumah yang murah, jangan beli lagi, tunggu pada hari penghabisan stok Aussino baru shopping. lagi berbaloi . 

Kena pula pada hari tersebut akan diadakan Malaysia Largest Clothes Buffet[Link ] , memang havoc la shopping . Jumpa nanti ya !

Untuk maklumat lanjut boleh ke facebook Aussino


p/s ; make sure datang awal , kalau tak nanti melepas yang cantik - cantik

2 comments:

Bahrain said...

Promosi yang menarik ni untuk mereka beli kelengkapan rumah.

Khai Artzfar said...

@Bahrainyup, hehe jom shopping