Wira Malam Ubat Kuat Lelaki ?

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua !


Wira Malam Ubat Kuat Lelaki ? Okay sebelum Budak Pacak jelaskan dengan lebih lanjut , nak tanya korang pernah ke dengar produk Wira Malam ni ? 

Sebenarnya Wira Malam ini adalah produk minuman bertenaga khas untuk lelaki. Kalau korang pernah dengar pasal Harum Malam , itu khas untuk wanita. Tapi kali ini Wira Malam khas untuk lelaki . 



Berbalik kepada persoalan betul ke  Wira Malam ni ubat kuat lelaki ? Dah nama pun minuman bertenaga mestilah lagi kuat ye dak ? Kehkehkeh. Sebenarnya terdapat banyak khasiat di dalam Wira Malam ni sesuai sangat untuk mereka yang berumah tangga mahupun bujang lagi. Antara khasiatnya adalah 

-Mengoptimalkan fungsi testosterone
-Membantu mereka yang mengalami masalah libido yang rendah
-Melancarkan peredaran darah
-Meningkatkan kualita sereksi dan tahan lama dengan cara melebarkan pembuluh darah
-Tidak menyebabkan jantung berdebar
-Meningkatkan produksi androgen (hormone seksualpria)
-Memperbaiki jumlah sperma lelaki
-Membantu menyihatkan tubuh jika diamalkan setiap hari



Banyak khasiatnya bukan ? Ini kerana kandungan di dalam produk Wira Malam terdapat banyak ramuan berkhasiat yang membantu melancarkan kesihatan badan

-Butea Superba untuk mencegah ejakulasid ini
-Tongkat Ali bagi membantu meningkatkan tenaga seksual
-Ginseng untuk meningkatkan system ketahanan tubuh dan mengurangkan kadar kolestrol
-Saw Palmetto dimana ianya member efek anti-estrogen dan anti androgenic yang juga merupakan anti pembengkakan prostat
-Ashwag anda bagi meningkatkan kuantiti sperma dan tenaga lelaki
-Goji bagi meningkatkan kesuburan, menguatkan daya ingatan dan menyokong kesihatan buah pinggang
-Guarana untuk kunci awet muda dan sumber tenaga keremajaan utama bagi tubuh
- Epimedium untuk mengurangkan keletihan dan meningkatkan kadar testosterone lelaki
- Delima bagi membantu menurunkan tekanan darah, membantu mengawal berat badan dan mencegah nyerisendi
- Kismis untukmencegah anemia, member tenaga dan menjaga kekuatan tulang
- Habbatussauda untuk menguatkan otot jantung, menambah tenaga dan anti penuaan dan juga mencegah kebotakan



Buat korang yang tercari minuman yang bertenaga , Budak Pacak cadangkan pengambilan Wira Malam. Yer la tak kira la korang bujang atau berkahwin , kesihatan diri tu penting ye dak? Kalau lesu sepanjang hari , bukan diri sendiri tak ada mood , orang sekeliling pun kena tempias. 

Jadi buat korang yang berminat untuk dapatkan produk ini , boleh dapatkan dengan harga RM 40 bagi Semenanjung dan RM 45 bagi Sabah & sarawak . Untuk tempahan boleh rujuk page www.facebook.com/LegacySecretTrading . Jangan lupa dapatkan sekarang !

P / S :   Remaja sekarang lebih jagakan kesihatan . Muda - muda dah workout bagai, Setuju ? 

10 comments:

Ishak Ismail said...

Bak mai sebotol utk pakcik ko ni. Heheheh

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

Wahhhh ada juga untuk lelaki.. terbaiklah!!!!! Produk dari legacy ni memang terbaik!

Khai Artzfar said...

@Ishak Ismailhaha pakcik nak ke

Khai Artzfar said...
This comment has been removed by the author.
Khai Artzfar said...

@✿AINAA ROSEBERRY✿ bagus kan? :)

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

Hahahaha...nebes laa entri2 ko ni

Mek Onie said...

SEDAP TAK PRODUK WIRA MALAM?

Khai Artzfar said...

@Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A)tajuk kena la hebat haha

Khai Artzfar said...

@Mek Oniehaa sodap katanya !

Mawardi Yunus said...

seram berpeluh2 baca entry ni