Photoshoot Studio Terbaik di Selangor

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua


Masih dalam mood raya? kehkehkeh..Baru - baru ni ada yang bertanya pada Budak Pacak mengenai gambar - gambar raya di studio. 





Kalau ada yang perasan , Budak Pacak ada post beberapa keping gambar tersebut di Instagram sempena BloggerRaya2014
Sebenarnya gambar - gambar tersebut adalah hasil tangkapan Clora Studio  di Studio Voxscape , Bandar Mahkota Cheras. 





Jangan terkeliru ye, Clora Studio merangkap sebagai photographer manakala Voxscape adalah nama studio fotografi mereka . 





Kalau korang tercari - cari pakej gambar perkahwinan terbaik , haa ini adalah jawapannya. Dah banyak sebenarnya hasil Clora Studio ni dan rata - ratanya semua berpuas hati sebab gambarnya memang terbaik . Bukan setakat gambar yer, rakaman video pun ada juga. 



Buat pengetahuan korang , kalau pernah tengok video klip Tasha Manshahar dan Syed Shamim bagi lagu Be Mine dan Masih Perlu , kedua - duanya merupakan hasil kerja Clora Studio dan rakan - rakan . 



Yang terbaru adalah rakaman video  black box bagi Lagu raya Shiha Mentor dan juga Encik Mimpi . Kedua - keduanya telah dirakam di Studio Voxscape . Dengar - dengar cerita , video klip dari Azlan Typewriter yang bakal keluar juga hasil daripada mereka.



Pernah tengok teater Projek Kahwin lakonan Izzue Islam dan Hanez Suraya? Clora Studio merangkap sebagai photographer rasmi mereka tau . 


Apapun kalau korang nak cari tempat photoshoot studio murah , tempat photoshoot konvo, tempat photoshoot studio terbaik , Budak Pacak cadangkan Clora Studio dan Voxscape . Sebelum ke sana, pastikan korang buat temu janji yer , nanti pergi tak ada orang pulak kehkehkeh. Terima kasih Clora Studio dan Voxscape atas hasil kerja yang menarik ini. 

Untuk maklumat lanjut boleh ke 

Contact  : 0124250544
Entry ini adalah khas untuk BloggerRaya2014. Terima kasih yang tidak terhingga kepada mereka yang menaja dan menjayakan #BloggerRaya2014 
Photo by clorastudio
Venue by voxscapemy

wardrobe by qamelayopcreation_officially and hijrahcouture 

special thanks to destinationmalaysia


p /s ; Secara tak langsung dah jadi bidan terjun dalam bidang modelling ni . 

11 comments:

Hafiz Hafizol said...

owh uols photoshoot sini ka.. patut la gambar2 semua cun & impressive..

Ismi Ana said...

Tu lah..tgk gambar videoklip encik mimpi yang lagu raya tu. Cantik. Voxscape mmg terbaik!

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

santeque pic sume..

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

Smart gile!! Suka suka suka

Khai Artzfar said...

@Hafiz Hafizoltengoklah pada photographernya hehe

Khai Artzfar said...

@Hafiz Hafizoltengoklah pada photographernya hehe

Khai Artzfar said...

@Ismi Anaclora studio le hehee

Khai Artzfar said...

@Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A)kredit pada clora studio

Abdul rahman said...

Cantik photo-photo ni... Kalau dekat Selangor tahu dah nak cari photographer dekat mana ;)

Mira Cikcit said...

Fuyooo fuyooo

hazwan hairy said...

boleh try ke sini lah nnti..haha