January 21, 2015

The Party Of The Century Bakal Menggamit Memori

The Party Of The Century Bakal Menggamit Memori  |  kenapa sampai menggamit memori? Ini kerana pada 23 Januari 2015 ini , The Party Of The Century yang bertemakan 1920's  akan diadakan Empire City Damansara Perdana. 



Yang pasti Empire City ini akan menjadi sebuah tempat yang terkenal dan segala - galanya bermula pada 23 Januari ini.


................................................................................................................

A New Era for Mammoth Empire
Empire City to hold a star-studded preview of the City of Lifestyle & Entertainment

Petaling Jaya, December 2, 2014 Empire City, the 30 acre mixed use development in Damansara Perdana, is holding an exclusive preview on the 23rd of January 2015.
An integrated development in a vibrant, artfully stylised world, this City of Lifestyle & Entertainment aims to be the ultimate spot for meeting, dining, shopping and relaxing, all within a self-contained city that balances business with leisure.

“Empire City is a major project for us as well as for the entire Klang Valley,” commented Mark Farquhar, Director of Leasing for Empire City. “The 2.5 million square feet of net lettable retail area, 8 corporate towers and office suites, 3 international 5+ star and 5 star hotels and a cinema themed hotel are built around the 5 pillars that are at the core of Empire City; Design, Art, Music, Performance and Culture.
Bringing these pillars to life will be an array of performers and artists, ranging from the renowned Korean group, 2AM, to flamboyant speed painters, as well as the traditional with a twist in the form of an LED dragon dance.
In addition, special performances from Paris Hilton, Taboo of the Black Eye Peas, and Australian tenor, Mark Vincent, will enhance the international atmosphere created by the honoured guests and business owners flying in from across the globe.
“Based on the concept of the past, present and future converging in the one place now known as Empire City, the combination of the five Pillars form the philosophy that drives the development and operation of all establishments under Empire City,” added Farquhar.
“From style to service, and architecture to amenities, these attributes are instantly recognisable from the thoughtful planning and unparalleled attention to detail, which ultimately aims to deliver the most unique and enriched experience to all. Our preview event in January is a celebration of these ideals, and a literal coalescence of our vision for Empire City in the future.”
Included within Empire City will be a number of unique offerings, such as the cinematic world’s first multiprojection theatre, an Olympic-specification ice rink and stylized boulevards, like Asian Food Street, that will bring the international luxury feel to life for residents and visitors alike.
As a development preview, a first for a Malaysian project, Empire City’s “Party of the Century” with its ‘Glamourous 20’s’ theme looks to set a high standard for all others in 2015.


................................................................................................................


Empire City merupakan kesinambungan kejayaan Mammoth Empire Group. Empayar emas ini telah menempatkan ruangan kedai,  menara korporat, SOHO, hotel dan  macam - macam lagi. Yang menariknya sebuah hotel berkonsepkan pawagam turut didirikan di sini.

Tidak hairanlah Empire City ini berunsurkan kemewahan antarabangsa , seni, muzik , pencapaian serta kebudayaan. Tak cukup dengan itu, korang semua pasti akan kagum dengan sebuah gelanggang ais bersaiz olimpik serta didirikan bersama teater multiprojection yang pertama di dunia . wow!!

Budak Pacak baru je dapat jemputan untuk menghadiri  The Party Of The Century. Memang tak sabar untuk mengenakan pakaian yang bertemakan 1920's . Apakah yang akan Budak Pacak pakai?

 Itu korang kena update dengan social media Budak Pacak. Seramai 30 orang Malaysia Top blogger yang terpilih akan mengenakan pakaian yang bertemakan 1920's .Lest see who is the most standing on that night! 


Majlis yang bakal menggamit memori ini sudah pastinya akan ada persembahan menarik dari selebriti antarabangsa yang telah dijemput khas . Antaranya 









dan ramai lagi. Yang pasti Budak Pacak tak sabar nak tengok pembukaan rasmi dan kemegahan Empire City. Segala - galanya bermula pada 23 Januari ini!

P/S - Thank you Sidney for the invitation

4 Budak Rambut Pacak Komen:

Nadia Johari said...

untungla dapat pergi

Mek Onie said...

have fun korang ;)

POJIEGRAPHY BLOG said...

You're invited? Damn it! Untunglah dikelilingi retis international weh

Azwar Syuhada said...

Selamat berparty! Syoklah dapat pergi.. :)