Promosi Hari Keluarga Di The Ballroom

Promosi Hari Keluarga Di The Ballroom   |  Mana nak cari tempat yang ada hiburan , makan - makan dan lepak - lepak satu tempat ? Kalau korang still pening nak cari tempat yang ada semua ni, apa kata ke The Ballroom , pusat hiburan keluarga yang menyediakan pelbagai kemudahan di dalamnya. 




Nak karaoke, nak main boling , nak makan , nak lepak , nak main dart dan semuanya ada di dalam The Ballroom. Sempena Hari keluarga yang bermula pada 1 Mei hingga 30 Jun ini, The Ballroom telah memperkenalkan promosi Hari Keluarga - Family Day Package untuk korang raikan bersama keluarga tersayang . 

Kiteorang antara yang pertama mencuba pakej family day ni




Apa yang ada dalam Family Day Package ini 

Haa pakej ini merangkumi makan besar serta hiburan. Dalam pakej makan besar ini didalamnya ada mix salad, rich and sweet pumpkin soup , pizza , oven roast meltique beef/chicken and coated with smoke BBQ Sauce. battered fish n potato chips, smoked salmon wrap , mashed potato , french fries tossed with cajun and parmesan , bread and crackers and bread butter pudding and ice cream







Paling best , buat korang yang membuat booking awal bakal mendapat diskaun 50 peratus serta percuma 4 session permainan boling , 1 jam pool dan 1 jam karaoke. 



Dengan setiap promosi juga didatangkan percuma sepasang cermin mata dari Optimal Optical Chain Stores dan rebate RM100 telefon bimbit jenama ZOPO. So memang untung gilos sebab korang dapat buat semua gift ni sebagai hadiah untuk parents korang kan ?






Tetapi korang kena ingat sebab pakej ini limited dan promosi bergantung kepada jumlah keluarga tertentu. Korang boleh tengok jumlah promosi dibawah 

1st  - 3rd families yang pertama :  50 peratus diskaun
( Original - RM 217.90++ , Harga Promosi - RM 108.95++ )
Merangkumi Free entetainment package, jimat RM200++ iaitu 
- 4 boling games 
- 1 jam permainan pool 
- 1 jam karaoke 
- Percuma sepasang cermin mata dari Optimal Optical Chain Stores 
- Rebate RM100  telefon bimbit jenama ZOPO

4th   - 8th families yang pertama :  30 peratus diskaun
( Original - RM 217.90++ , Harga Promosi - RM 152.55++ )
Merangkumi Free entetainment package, jimat RM80++ iaitu 
- 4 boling games 
- 1 jam permainan pool 
- Percuma sepasang cermin mata dari Optimal Optical Chain Stores 
- Rebate RM100  telefon bimbit jenama ZOPO

9th - 18th  families yang pertama :  20 peratus diskaun
( Original - RM 217.90++ , Harga Promosi - RM 108.95++ )
Merangkumi Free entetainment package, jimat RM200++ iaitu 
- 4 boling games 
- 1 jam permainan pool 
- 1 jam karaoke 
- Percuma sepasang cermin mata dari Optimal Optical Chain Stores 
- Rebate RM100  telefon bimbit jenama ZOPO


Jadi buat korang yang nak sambut tu , ambil peluang ini sebab promosi ini akan berakhir pada 30 Jun 2015 

thank you The Ballroom for having me here 


Untuk maklumat lanjut layari www.theballroom.my 

The ballroom @ Jaya Shopping Centre 
RSVP: +603 7932 1077
Business Hour:
Sun - Thu: 11am - 12am
Fri, Sat & Eve of Public Holiday: 11am - 1am

The ballroom @ Nu Sentral 
RSVP: +603 2276 6077
Open daily : 10am - 1am 

1 comment:

POJIEGRAPHY BLOG said...

What a great deals. Boleh la cuba ni. Yang bestnya ada bowling and karoake tu. Phew!