June 28, 2016

Tempat Berbuka Puasa Di Putrajaya

Tempat Berbuka Puasa Di Putrajaya Lokasi kali ini antara the only one tempat di Putrajaya yang pernah aku cuba untuk berbuka puasa 





Pertama kali datang ke sini, boleh aku cakap memang puas hati dan mungkin akan repeat lagi. Bertempat di Dewan Seri Hendon, Puspanitapuri Putrajaya, lokasi berbuka puasa kali ini cukup besar, Expectation aku macam biasalah , suka predict sendiri, makan macam so - so je .




Ternyata macam biasa juga, SALAH LOL 





Berkonsepkan makanan di gerai dan makanan asli melayu, makanan yang disediakan oleh Azam Pandan Sdn Bhd ni ternyata sedap - sedap belaka. Kononnya macam nak control lah makan , sekali kecundang jugak. Favourite aku dekat sini apam balik , ayam panggang dan satay! Sebab satay dia juicy gilos 








Banyak je juadah lain seperti Nasi Mandy, Kambing Bakar, Ketam goreng, pisang goreng, gulai telor iik, daging tetel , ayam masak merah, aneka pencuci mulut dan banyak lagi

Kapasiti? Jangan risau sebab Dewan Seri Hendon ni terlalu besar jadi korang boleh makan dengan selesa. 

Rambang je mata tengok makanan - makanan dekat sini. Kepada orang Putrajaya, yang ingin mencari tempat berbuka best di Putrajaya. mungkin aku akan recommend tempat ini sebagai salah satunya 


Nak berbuka dekat sini? 


HUBUNGI : 03-7843 0590


HARGA BUFFET :
RM72.00 per pax untuk Dewasa
RM38.00 per pax untuk Kanak-kanak





1 Budak Rambut Pacak Komen:

Afif Rayyan said...

Semuanya nampak menyelerakan.. nyum2