October 25, 2016

Best Perfume Cuma RM15 !

Bagaikan orang mengantuk disorongkan bantal. haa kebetulan aku dah habis stok perfume kegemaran., so terfikir nak cari perfume yang wangi. Tapi terfikir jugak sebabnya aku selalu travel, jadi nak cari perfume yang bawah 100ml ni bukannya senang




Dekat pasaran luar memanglah banyak weh, tapi nak cari perfume mesra travel bukan nya senang. Ada yang cukup dah limit dia, tapi tak mesra travel pulak sebabnya botol kaca yang mudah pecah, dan terlalu besar botolnya 



Kali ini aku nak perkenalkan korang dengan Best Perfume yang aku boleh cakap perfume murah setakat ini. Mana taknya dengan harga minimum RM15 dan maximum RM35 korang boleh dapat perfume yang best dengan harga murah. No wonder namanya best kan? 

Mempunyai 3 saiz ataupun isipadu , 

  • 10 ml - RM 15
  • 20 ml - RM 25
  • 30 ml - RM 35

Aku dah cuba sendiri best perfume ni, memang wangi! Dan menepati citarasa aku. Yang aku punya 10ML dan 30ML. so far aku dah bawa gi travel,dan lepas dekat airport! 





yang atas ni semua aku punya, wangi weh!


Wangian ini uniknya dibuat sendiri oleh pengasasnya iaitu Zazwani Zakaria tapi masih lagi berinspirasikan perfume antarabangsa 

Bau nya tahan melebihi daripada 8 jam tapi kena tengok la aktiviti apa yang korang lakukan.Kalau dah aktiviti berendam korang spray apa pun hilang lol 




yang kat atas ni semua testimonial dia haa 

Best Perfume ni baru je 3 bulan tapi sambutannya sangat menggalakkan sehingga menembusi pasaran Brunei dan Singapore . Fuhh hebatnya! 

Salah satu sebabnya aku rasa ianya sangat murah dan mampu milik dan boleh dibawa solat. So korang boleh gunakan tanpa was - was

so far aku suka bau Legend by Mont Blanc 



Untuk dapatkan perfume ni , korang boleh contact 



p/s : packaging dia mungkin boleh dikemaskan lagi. barulah mantop! 

0 Budak Rambut Pacak Komen: